Issuelezing: 'Tussen waarheid en waanzin’

Bedrijf
Datum
28 januari 2021
Inschrijven voor
28 januari 2021
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Donderdag 28 januari 2021 van 16:00 tot 17:00 - digitaal

De start van een nieuw jaar staat voor Issuemakers al jaren in het teken van het jaarlijkse Issuecongres. Elk jaar organiseren wij – als een cadeau voor onze opdrachtgevers en relaties -  een middag met inspirerende sprekers over belangrijke en actuele aspecten van ons vak.  
 
Helaas kan het Issuecongres dit jaar niet plaatsvinden in haar normale vorm. Daarom is er gekozen om dit jaar een digitale Issuelezing te organiseren gericht op een van de belangrijkste ontwikkelingen van 2020, de voortdurende spanning tussen waarheid en waanzin. Of het nu gaat over corona, BLM of 5G: complottheorieën en alternatieve feiten zijn zichtbaarder dan ooit. Hoe is onze perceptie op kritisch zijn veranderd? En hoe kunnen we daar als maatschappij of organisatie het beste mee omgaan?

Wij hebben rechtshistoricus en mediacriticus Madeleijn van den Nieuwenhuizen - ook wel bekend onder de naam Zeikschrift - bereid gevonden haar visie op dit onderwerp te geven en na haar lezing met de deelnemers hierover in discussie te gaan.

Het spreekt voor zich dat de vaste onderdelen van het Issuecongres – de uitreiking van de Issue Award en de presentatie van de resultaten van Issues to Watch 2021-  ook een plek krijgen tijdens deze speciale bijeenkomst. 
 
De genomineerden voor de Issue Award worden begin januari bekend gemaakt. Ook benieuwd wie er in 2020 het best in geslaagd is om een maatschappelijke issue te agenderen en wie dus Agractie Nederland (boerenprotest 2020) en Tim Hofman (kinderpardon 2019) opvolgt? Volg Issuemakers dan via LinkedIn. 
 
Logeion – de beroepsvereniging van communicatie-professionals – heeft aangeboden het webinar met ons te organiseren, waarvoor we hen zeer erkentelijk zijn.

We hopen jullie allemaal dit jaar digitaal te mogen ontmoeten! 

Via onderstaande knop kun je je aanmelden voor de Issuelezing. Let op! Als relatie van Issuemakers heb je uiteraard gratis toegang. Je kunt hiervoor de optie 'relatie Issuemakers' aanvinken.

Event informatie

Bedrijf: De Issuemakers

Datum: 28 januari 2021

Inschrijven voor: 28 januari 2021

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Online