Deloitte Programme Leadership E-houseday

Bedrijf
Datum
04 december 2020
Inschrijven voor
23 november 2020
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben je een masterstudent en overweeg je een carrière in project-, programma- of portfoliomanagement, meld je dan aan voor onze Deloitte Program Leadership E-houseday op vrijdag 4 december. Je leert veel over organisatietransformaties bij grote (internationale) bedrijven en hoe je deze kunt begeleiden. Schrijf je in voor maandag 23 november.

Ontdek hoe wij werken

Tijdens deze virtuele inhouse dag via ZOOM leer je interactief meer over agile transformaties, project portfoliomanagement, programma oplevering en het opzetten en runnen van een programmamanagementbureau. Ook ervaar je hoe wij werken door in kleine groepen een klantcase op te lossen. Aan het eind van de dag is er gelegenheid om ons op een informele manier te leren kennen door samen een (virtuele) borrel te nuttigen, uiteraard voor onze rekening!

Deloitte Programme Leadership E-houseday

Deloitte Programme Leadership

Het Programme Leadership-team van Deloitte werkt nauw samen met klanten om de organisatiestrategie te vertalen in projecten en programma's en om de doelstellingen van complexe transformaties te realiseren - of dit nu is door programmamanagement of agile-praktijken te implementeren, of door het opzetten en coördineren van programmamanagementbureaus.

Schrijf je nu in!

Schrijf je vandaag nog in voor onze Deloitte Program Leadership E-houseday. De E-houseday is van 13:00 tot 17:00, met een borrel achteraf! Op 24 november ontvang je per e-mail bericht of je geselecteerd bent voor het evenement.

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 04 december 2020

Inschrijven voor: 23 november 2020

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Online