PMO is een vak

Bedrijf
Datum
18 juni 2012
Inschrijven voor
18 juni 2012
Type event
Seminar
Doelgroep
Klanten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

18 juni 2012 - Ordina Nieuwegein - Sessies voor klanten

Ordina ziet haar klanten in toenemende mate nadenken over het inrichten of professionaliseren van een Project Management Office (PMO). Daarmee krijgt het PMO als afdeling een steeds prominentere rol binnen organisaties. De rol van de Project Management Officer (PMO-er) biedt daardoor steeds meer perspectief voor ambitieuze medewerkers. PMO’s bestaan er in diverse verschijningsvormen met daarbinnen uiteenlopende carrièremogelijkheden voor PMO-ers. 

Ordina organiseert op 18 juni 2012 een kennissessie over PMO en nodigt PMO-ers uit haar klantenkring uit meer inzicht te krijgen in het vak PMO, de rol van de PMO-er en het perspectief dat deze rol biedt. Daarnaast is er de mogelijkheid vakgenoten te ontmoeten en te netwerken.  

Twee sprekers openen de avond. Frank Oeben (PMO Consultant bij Ordina) presenteert de visie van Ordina op het vak PMO en Paul Hesselman (Programmadirecteur en Thoughtleader Projectmanagement bij Ordina en bestuurslid van IPMA) licht toe hoe vanuit de IPMA de competentieprofielen voor PMO in elkaar steken. Op basis van stellingen wordt vervolgens gedebatteerd over het vak PMO, de toegevoegde waarde voor organisaties en de carrièrekansen voor PMO-ers. De stellingen worden ingeleid door Henny Portman. Henny is Global Project Management Office (GPMO) Head bij ING Insurance & Investment Management en auteur van diverse boeken over PMO.

De Ordina kennissessie PMO biedt plaats voor een beperkt aantal gasten. Daarom is deelname alleen op uitnodiging.

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van toekomstige evenementen rondom het thema PMO, of in contact komen met de PMO Consultants van Ordina, neem dan contact op met Frank Oeben via 030 663 7000 of mail frank.oeben@ordina.nl. Frank is PMO Consultant bij Ordina M&C PMO.

Event informatie

Bedrijf: Ordina

Datum: 18 juni 2012

Inschrijven voor: 18 juni 2012

Type event: Seminar

Doelgroep: Klanten