Digitale ronde tafel verandermanagement

Bedrijf
Datum
20 oktober 2020
Inschrijven voor
20 oktober 2020
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Supply Value organiseert op 20 oktober aanstaande van 15.30 tot 17.30 een digitale ronde tafel! Dit keer willen we het hebben over de trends binnen verandermanagement. Aanvullend willen we ingaan op hoe verandertrajecten succesvol kunnen worden doorlopen met het nieuwe werken als gevolg van COVID-19.

Welke ontwikkelingen zien we binnen verandermanagement?

Er ontstaat een nieuwe werkelijkheid in Nederland. We blijven binnen, we werken (voornamelijk) thuis en houden afstand. Bij een nieuwe manier van werken, hoort ook een nieuwe of aangepast aanpak voor verandertrajecten. Deze nieuwe werkelijkheid heeft ons nieuwe inzichten gegeven, onder andere over hoe om te gaan met veranderingen doorvoeren in het nieuwe werken.

Wij zijn benieuwd hoe u hier in uw organisatie mee omgaat en welke uitdagingen er bij u spelen. Tijdens de ronde tafel introduceren we een case waarmee we ons gaan verdiepen in de ontwikkelingen binnen verandermanagement en de bijbehorende methodieken. Daarnaast zal er veel ruimte zijn om uw uitdagingen en oplossingen te bediscussiëren met collega’s met vergelijkbare uitdagingen.

Meld u hier aan voor onze ronde tafel op 20 oktober!

Event informatie

Bedrijf: Supply Value

Datum: 20 oktober 2020

Inschrijven voor: 20 oktober 2020

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Online