HeadsUp webinar ‘Vrij ondernemen’

Bedrijf
Datum
13 oktober 2020
Inschrijven voor
12 oktober 2020
Type event
Seminar
Doelgroep
Zelfstandige professionals
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Met een beetje durf en lef kunnen we de wereld – ook jouw omgeving, bijvoorbeeld bij een opdrachtgever – vrijer organiseren. Benieuwd hoe je dit als zelfstandig professional aan kunt pakken? En hoe jij als individu invloed hebt op een (grote) organisatie en de manier van werken? Spreker Lennard Toma is een van de meest vooruitstrevende organisatiepsychologen van Nederland en het brein achter de vernieuwende en vrije organisatiecultuur van het spraakmakende bedrijf KeytoeHij ageert tegen ‘bedrijfje spelen’ en zet juist in op nieuwe manieren van organiseren, gebaseerd op autonomie, zelfsturing en vooral: loslaten.

Laat je inspireren door ‘omdenker pur sang Lennard Toma en meld je snel aan voor de webinar!

Over Lennard Toma

Wij kennen Lennard omdat hij via HeadFirst als teamcoach werd ingehuurd bij onze opdrachtgever Rabobank. Maar de rest van Nederland kent Lennard alorganisatiepsycholoog, maker van de podcast Hoe dan?!, spreker, auteur van het boek 99 Problems But The Boss Ain’t One en mede-eigenaar van KeytoeY (een spinoff van het anders georganiseerde bedrijf Keytoe). Lennard is een meester in het doorbreken van bestaande mindsets van mensen en organisaties. Hij deelt veel praktische kennis om een vrije organisatiecultuur te omarmen en te implementeren bij organisaties, met als missie om het bedrijf Keytoe meer de norm dan de uitzondering te maken. 

Over HeadsUp

Wij organiseren HeadsUp elke tweede dinsdag van de maand, met als doel zelfstandig professionals te informeren, inspireren en verbinden. De kennissessies hebben elke maand een ander thema, waar inspirerende sprekers hun kennis delen over een actueel onderwerp. Tot het moment dat de situatie rondom corona is bedaard, kiezen wij ervoor de bijeenkomsten als webinar aan te bieden.

Kosten: Professionals die gebruik maken van onze Premium of Excellent dienstverlening kunnen, samen met een introducé, kosteloos de webinar bijwonen. Voor professionals die gebruik maken van onze Basic dienstverlening zijn de kosten € 49,-. Jouw profiel in HeadFirst Select geeft aan of jij Basic, Premium of Excellent bent. Lees hier meer over onze aanvullende dienstverlening.

Praktische informatie

Spreker: Lennard Toma
Start: 19:00
Duur: 90 minuten
Datum: 13 oktober 2020

Event informatie

Bedrijf: HeadFirst Group

Datum: 13 oktober 2020

Inschrijven voor: 12 oktober 2020

Type event: Seminar

Doelgroep: Zelfstandige professionals

Locatie: Online