Hou de zorg en jouw personeel overeind met capaciteitsmanagement

Bedrijf
Datum
29 oktober 2020
Inschrijven voor
28 oktober 2020
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Nu, meer dan ooit, zien we dat inzicht in beschikbaarheid van mensen en middelen key is! Direct kunnen schakelen bij disrupties zoals COVID-19 is voor de zorg essentieel. Integrale capaciteitsplanning en -management is onmisbaar. Dit geldt ook in de reguliere zorg. Fluctuaties in de vraag zorgen vaak voor veel frustraties, mensen die moeten overwerken, middelen die niet beschikbaar zijn. Dat wil je niet. Fluctuaties kun je zien als normaal werk. Krijg inzicht en los knelpunten op. Aan de hand van een case op een radiologie afdeling nemen we je mee en beantwoorden we vragen als; hoe koppel je een operationele planning aan tactische besluiten en hoe zorg je dat je niet boven het productieplafond uitkomt.

Heb je misschien vooraf vragen die je graag beantwoord wilt zien in het webinar? Geef ze door aan Yvonne Lindsen: lindsen@bostec.nl.

Sprekers: Edwin van Putten en Nick van der Stam

Donderdag 29 oktober om 11.00 uur*

Registreer je hier

*Heb je interesse in dit webinar maar ben je niet in de gelegenheid om deel te nemen? Meld je dan toch aan, een paar dagen na afloop van het webinar ontvang je per e-mail een link naar de opname. Zo kun je het webinar bekijken wanneer het jou uitkomt.

Event informatie

Bedrijf: Bostec

Datum: 29 oktober 2020

Inschrijven voor: 28 oktober 2020

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Online