Koploper in innovatie worden, hoe doet Schiphol dat?

Bedrijf
Datum
27 oktober 2020
Inschrijven voor
27 oktober 2020
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

edere organisatie bevindt zich in een netwerk van partners en/of leveranciers met één gemeenschappelijke deler, de eindgebruiker. In de luchtvaart is dit vaak de passagier. In dat licht zijn o.a. Schiphol en het Ministerie Justitie en Veiligheid een innovatietraject aangegaan, om hun processen naadloos op elkaar te laten aansluiten en tegelijkertijd de passagiersbeleving te verbeteren. Dit door het gebruik van biometrische gezichtsherkenning op de luchthaven. Bostec is gevraagd om o.a. het stakeholdermanagement binnen dit traject te begeleiden. Wij nemen je mee in de haken en ogen die er zijn in een innovatieproject binnen een complex speelveld met tegengestelde belangen.

Heb je misschien vooraf vragen die je graag beantwoord wilt zien in het webinar? Geef ze door aan Yvonne Lindsen: lindsen@bostec.nl.

Sprekers: Willemijn van Poppel en Joost Vrijhoef

*Heb je interesse in dit webinar maar ben je niet in de gelegenheid om deel te nemen? Meld je dan toch aan, een paar dagen na afloop van het webinar ontvang je per e-mail een link naar de opname. Zo kun je het webinar bekijken wanneer het jou uitkomt.

Event informatie

Bedrijf: Bostec

Datum: 27 oktober 2020

Inschrijven voor: 27 oktober 2020

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Online