Ronde Tafel Ecommerce

Bedrijf
Datum
19 juni 2012
Inschrijven voor
19 juni 2012
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op dinsdag 19 juni a.s. organiseert Eurogroup Consulting een rondetafelbijeenkomst over Ecommerce en Cross channel retailing. De middag is bedoeld voor bedrijven die al enige tijd online verkopen en toe zijn aan volgende stappen van professionalisering. Belicht vanuit uiteenlopende invalshoeken doet u kennis op over hoe u uw online kanaal verder kunt laten groeien en integreren met andere kanalen. Relevante aspecten als marketing, logistiek en fulfilment, technologie en organisatie komen aan de orde. In een open gesprek met de deelnemers deelt u ervaringen en krijgt u inzicht in de laatste ontwikkelingen,"lessons learned" en praktijkvoorbeelden en ontmoet u collega-managers, denkers en voorlopers binnen dit vakgebied. 

Binnenkort ontvangt u de officiele uitnodiging voor deze bijeenkomst over Ecommerce en cross channel retailing. Wilt u zich vandaag alvast aanmelden voor dit toegankelijke evenement? Stuur dan alvast een e-mail met uw gegevens en die van uw collega’s naar info@eurogroupconsulting.nl. Heeft u vragen over de bijeenkomst? Neem dan contact op met Muriel Eren, telefoon 06-51596603 of per mail m.eren@eurogroupconsulting.nl

Graag tot dinsdag 19 juni!


Over Eurogroup Consulting
Eurogroup Consulting is een adviesbureau met uitgebreide ervaring op het gebied van e-commerce en cross channel retailing. Eurogroup Consulting werkt voor vele toonaangevende retailers bij de opzet en professionalisering van hun (online) operatie. 

Event informatie

Bedrijf: Eurogroup Consulting

Datum: 19 juni 2012

Inschrijven voor: 19 juni 2012

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals