Round Table Agile Portfoliomanagement

Bedrijf
Datum
25 september 2020
Inschrijven voor
25 september 2020
Type event
Workshop
Doelgroep
Portfoliomanagers
Locatie
N.t.b.
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Je bent betrokken bij het Portfoliomanagement en je wilt de komende tijd de volgende stap zetten in Agility en strategische wendbaarheid. Daarbij wil je geïnspireerd worden. Hoe ga je om met de – vaak – traditionele sturing van directie, bestuur, formele instanties of Legal & Compliance, waardoor je wordt afgeremd door kaders, mis-aligned doelstellingen en oude cultuur? Hoe zorg je in deze context dat alle initiatieven op een juiste wijze geprioriteerd worden? Hoe zorg je voor draagvlak?

Uit ons onderzoek uit 2020 blijkt dat bij de meeste organisaties het goed kunnen prioriteren van het portfolio de grootste uitdaging is bij Agile Portfoliomanagement. Dit heeft ons de aanleiding gegeven om deze RoundTable te organiseren. Hierbij leggen wij de focus op het uitwisselen van kennis en ervaring met als doel om vragen, zoals hierboven gesteld, te kunnen beantwoorden. We staan vooral stil bij de vraag: ”Hoe prioriteer je alle initiatieven en zorg je voor voldoende draagvlak?”.

Voor wie is deze round table?

Ben jij (portfolio)manager, directeur, Product Owner, Productmanager of anderszins betrokken bij het Portfoliomanagement? Dan nodigen wij jou graag uit om aan te sluiten bij deze RoundTable. Rini van Solingen zal zijn visie hierover delen vanuit zijn rol. Daarnaast is er de mogelijkheid om met elkaar te discussiëren over portfoliomanagement en met elkaar te netwerken.

Programma

09:00 Inloop
09:30 Gesprek met Rini van Solingen over zijn ervaringen
10:00 Break-out discussie aan de hand van vragen (deel 1)
10:45 Pauze
11:00 Break-out discussie aan de hand van vragen (deel 2)
11:45 Delen inzichten
12:00 Einde

Event informatie

Bedrijf: Prowareness

Datum: 25 september 2020

Inschrijven voor: 25 september 2020

Type event: Workshop

Doelgroep: Portfoliomanagers

Locatie: N.t.b.