Worstelen met informatiemanagement

Bedrijf
Datum
24 september 2020
Inschrijven voor
24 september 2020
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Staat informatiemanagement bij jouw organisatie hoog op de agenda en ervaar je problemen en knelpunten bij de inrichting? Ben je zoekende hoe hier een goede invulling aan te geven? Meld je dan via onderstaande button aan voor dit evenement van Mobilee management & advies.

Laat je inspireren door zorginstelling Stichting Prisma, Waterschap Aa en Maas en Gemeente Utrecht. Zij delen hun ervaringen en worstelingen met het implementeren van informatiemanagement (IM) binnen hun organisatie.

Over het evenement 

"Staat informatiemanagement (IM) bij jouw organisatie hoog op de agenda maar ervaar je problemen en knelpunten bij de inrichting? Vind je het lastig om hier en goede invulling aan te geven? Ervaren jullie strubbelingen bij de verbinding van business en IT en het opstarten van initiatieven?

Dan ben je niet de enige!"

Innovatie en digitale transformatie vraagt om een nieuwe werk- en denkwijze bij het managen van informatie. IM legt hiervoor het fundament. Het succesvol implementeren van IM brengt echter wél enkele uitdagingen met zich mee. Dit evenement staat in het teken van inspireren en leren van organisaties die inmiddels al ervaring hebben opgedaan bij de implementatie van IM. Stichting Prisma, Gemeente Utrecht en Waterschap Aa en Maas nemen je mee in de uitdagingen waarmee zij zijn geconfronteerd. Mobilee geeft aansluitend ruimte voor het nabespreken in subgroepjes en enkele handvatten voor het succesvol invoeren van informatiemanagement.

Naast het opdoen van kennis is er genoeg tijd voor een praatje, een drankje en zorgen wij voor een walking diner.
Het evenement respecteert de 1,5 meter regel en volgt de RIVM-regelgeving rondom COVID19.

Programma en locatie

Locatie: Creative Valley, Utrecht.
Datum/tijd: 24 september 2020 // 16:30 - 21:30 uur

16:30 uur Ontvangst
16:50 uur Opening en Presentaties deel 1
18:30 uur Walking diner
19:30 uur Presentaties deel 2
20:30 uur Nabespreking in subgroepjes
21:00 uur Afronding en borrel

Wij verwelkomen de volgende sprekers

Stichting Prisma
Angelique Wiltschek, Product Owner ECD

Stichting Prisma is een enthousiaste en innovatieve instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. De zorginstelling is gestart met de invoering van IM om gestructureerder te werken aan strategische doelstellingen, mensen procesmatig te laten denken en werken én om meer kwantitatieve en kwalitatieve inzichten te geven. Het liefst realiseren ze dit razendsnel echter de organisatie lijkt meer baat te hebben bij een beheerste stap-voor-stap aanpak; “Think Big, Act Small”. Welke uitdagingen leverde dit Angelique op en hoe ging ze hier mee om?

Gemeente Utrecht
Kai van Hoeckel en Florent Driel van Wageningen, Demand managers

Utrecht is de snelst groeiende stad van Nederland. Dit leidt tot maatschappelijke uitdagingen en voor de organisatie van IT-dienstverlening. Kai en Florent bespreken hoe de Gemeente Utrecht informatiemanagement heeft geïmplementeerd in een demand – supply organisatie en aansluitend, op een agile/SCRUM werkwijze. Welke dilemma’s en vraagstukken zijn zij tegengekomen en hoe is de gemeente hiermee omgegaan. 

Waterschap Aa en Maas
Gytha van Bentveld, Hoofd financiën en documentaire informatievoorziening

Gytha bekleedt sinds 2015 de functie Afdelingshoofd Financiën & Documentaire Informatievoorziening bij Waterschap Aa en Maas. Sinds 2019 Kwartiermaker Informatiemanagement (IIM). IM wordt binnen Waterschap Aa en Maas opgetuigd zodat informatievraagstukken meer vanuit overzicht en samenhang aangepakt worden en ter realisatie van de vele opgaven en ambities van het waterschap. Hoe dit is aangepakt en waar de worstelingen liggen, bespreekt Gytha in haar presentatie.

Event informatie

Bedrijf: Mobilee

Datum: 24 september 2020

Inschrijven voor: 24 september 2020

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Utrecht