Masterclass Mobility

Bedrijf
Datum
22 juli 2020
Inschrijven voor
21 juli 2020
Type event
Seminar
Doelgroep
WO studenten
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De uitbraak van het coronavirus heeft een ongekende impact op onze samenleving. Naast de directe gevolgen van de lockdown kan corona ook gevolgen hebben voor de lange termijn: blijven wij met zijn allen thuiswerken? Zullen wij drukke plekken blijven vermijden? Gaan we minder vaak op vakantie? En welke gevolgen heeft dit voor mobiliteit in Nederland?

Om antwoord te geven op deze en andere vragen hebben wij de impact van COVID-19 op mobiliteit in kaart gebracht in opdracht van de Mobiliteitsalliantie, een verband van de grootste mobiliteitspartijen in Nederland. Onze inzichten zijn afgelopen juni aangeboden aan de minister van Infrastructuur en Waterstaat, maar wij bieden ook jullie graag de kans om hier meer over te weten te komen.

Tijdens deze Masterclass zullen Casper Veenman (Partner) en Jurre Nitert (Senior Consultant) ingaan op de impact van COVID-19 op mobiliteit en de mogelijke gevolgen op korte en lange termijn.

  • Wie: Het event is gericht op WO studenten in hun Bachelor of ten tijde van hun Master
  • Wanneer: Het event vindt plaats op woensdag 22 juli, van 16:00 uur - 17:30 uur inclusief Q&A
  • Waar: Via digitale videoconferentie (Zoom)

Geïnteresseerd? Schrijf je dan uiterlijk dinsdag 21 juli in. Wij ontvangen graag je CV. Voor aanvang van het event ontvang je een Zoomlink.

For this event fluency in Dutch is required.

Event informatie

Bedrijf: Roland Berger

Datum: 22 juli 2020

Inschrijven voor: 21 juli 2020

Type event: Seminar

Doelgroep: WO studenten

Locatie: Online