Durf te dromen

Bedrijf
Datum
03 september 2020
Inschrijven voor
01 augustus 2020
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Waar word jij nou écht gelukkig van?

Als kind barst je van de creativiteit en fantasie. Je wordt geboren met het vermogen om te vragen, eerlijk te zijn, te dromen en je te verwonderen. Deze eigenschappen zijn erg belangrijk: ze dragen bij aan je persoonlijke ontwikkeling. Ook op professioneel gebied wil je blijven dromen, je blijven ontwikkelen en je carrière een vliegende start geven. Het consultancy traineeship van SeederDeBoer biedt de ideale start. Op 3 september organiseert SeederDeBoer een uniek kennismakingsevent met als thema ‘Durf te dromen’. Laat je inspireren om te dromen en jezelf verder te ontwikkelen. Dit event met een exclusief karakter biedt jou daarnaast de perfecte gelegenheid om ons kantoor en het consultancy traineeship beter te leren kennen. 

De droom van SeederDeBoer

Gedurende het event zullen wij vertellen over (de droom van) SeederDeBoer en hoe wij met passie en gedrevenheid ons werk doen. Wij vinden het belangrijk dat elke collega de ruimte heeft om zijn of haar droom na te streven, op professioneel en persoonlijk vlak. Wij geloven dat dit bijdraagt aan je ontwikkeling en aan het zijn en blijven van een goede organisatieadviseur. Ook staan wij stil bij enkele Junior Consultants die op dit moment bij SeederDeBoer hun droom waarmaken. En hoe ervaart onze Talent Manager dat?

Jouw droom

Daarnaast is er aandacht voor jouw droom. Welke gebeurtenissen uit jouw verleden spelen hierbij een belangrijke rol en hebben bijgedragen aan jouw droom? Wat betekent jouw droom voor de (nabije) toekomst? En wat betekent dit voor jouw ontwikkeling en ambitie? Om hier een concrete vorm aan te geven zullen we letterlijk en figuurlijk “bouwen” aan onze dromen. Hierbij maken we gebruik van de middelen en technieken die onze consultants in de praktijk inzetten bij klanten.

Zit jij in de laatste fase van je studie, of ben je al afgestudeerd en wil je graag meer weten over hoe het is om te werken binnen de wereld van organisatie advies bij SeederDeBoer? Zit jij vol inspiratie en ambitie om je droom na te jagen? En zoek jij een plek om die droom te realiseren en jezelf te blijven ontwikkelen? Dan zoeken wij jou! Meld je aan!

Event informatie

Bedrijf: SeederDeBoer

Datum: 03 september 2020

Inschrijven voor: 01 augustus 2020

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam