De Coachdag

Bedrijf
EY
Datum
16 mei 2012
Inschrijven voor
29 april 2012
Type event
Workshop
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Schrijf je in voor onze Coachdag met Co Adriaanse
Wil jij met Ernst & Young naar de Olympische Spelen in Londen, op 2 en 3 augustus 2012? Tijdens de Coachdag op 16 mei strijd je voor je ticket. Op deze dag kijken wij samen met Co Adriaanse en met jou hoe jij het beste uit jezelf kan halen.

Ernst & Young is partner in sport van NOC*NSF. Dat is een bewuste keuze, want Ernst & Young en sport passen perfect bij elkaar. In sport draait het om ambitie en respect, maar ook het beste uit jezelf halen. Dat sluit naadloos aan bij datgene waar Ernst & Young voor staat. We willen namelijk dat onze medewerkers en klanten hun talenten ontwikkelen en hun mogelijkheden maximaal benutten.

Wat gaan we doen?
De Coachdag op 16 mei 2012 – Den Haag
Het hele programma gaan we nog niet uit de doeken doen, dat blijft een verassing. Het zal in ieder geval leerzame dag worden vol met tips en ideeën om het beste uit jezelf te kunnen halen. Tijdens deze dag ga je strijden voor je ticket.

De Olympische Spelen 2 en 3 augustus 2012 - Londen
Heb jij een ticket in de wacht gesleept? Dan ga jij op 2 en 3 augustus met een aantal studenten, samen met Ernst & Young naar de Olympische Spelen. Hier bezoeken we een wedstrijd hockey met het Nederlandse team en gaan we naar een wedstrijd roeien en beachvolleybal. Natuurlijk kan een bezoek aan het Holland Heineken House niet ontbreken aan de agenda.

Voor wie?
Jij bent Hbo of WO student en je volgt een studie in de richting van accountancy, finance, (bedrijfs)economie, (technische) bedrijfskunde, fiscale economie, fiscaal recht, (bedrijfskundige) informatica of een soortgelijke opleiding.

Wanneer?
16 mei en 2 & 3 augustus 2012.

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 16 mei 2012

Inschrijven voor: 29 april 2012

Type event: Workshop

Doelgroep: Studenten