Hoe creëer je zelfsturing en eigenaarschap?

Bedrijf
Datum
24 juni 2020
Inschrijven voor
23 juni 2020
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

In 2020 is Symbol met iets nieuws gestart: Inspiration Classes! Eén keer per maand nodigen we een gerenommeerde spreker uit op het gebied van Continu Verbeteren om zijn/haar licht te laten schijnen op nieuwe ontwikkelingen, methoden, praktijkervaringen, etc. op ons vakgebied. Laat je inspireren door ervaringsdeskundigen op het gebied van Continu Verbeteren en meld je alvast aan voor een Inspiration Class in 2020. Maak tijd vrij om jezelf te laten inspireren waarna jij weer je collega’s kunt inspireren!

Hoe creëer je zelfsturing en eigenaarschap? – Edwin Kippers

Edwin Kippers is assistent bondscoach van het Nederlands handbal herenteam en hoofd van de Heren Handbal Academy in Papendal. Samen met het herenteam behaalde Edwin in 2019 voor het eerst het EK en hier behaalden ze hun eerste overwinning ooit op een EK!

Edwin Kippers gaf op 14 mei een webinar ‘Hoe creëer je zelfsturing en eigenaarschap?’. Vanwege het grote aantal geïnteresseerden organiseren we het webinar nogmaals! Dus heb je het gemist? Meld je alsnog aan!

Op op 24 juni neemt Edwin je mee hoe hij en zijn team zelfsturing en eigenaarschap bij de spelers hebben gecreëerd. Wat werkt wel, wat ook juist niet? Hoe ga je om met afwijkend gedrag binnen zelfsturende teams? Hoe geef je invulling aan je rol als leidinggevende?

Tijdens deze inspiration class wordt vanuit de sport de link gelegd met het bedrijfsleven. Edwin is naast zijn rol in het Nederlandse tophandbal, actief als Master Black Belt en Programma Manager voor diverse organisaties.

Voor wie?

Voor iedereen die geïnspireerd wil worden op de nieuwe thema’s in Continu Verbeteren, dus van medewerkers tot teamleiders tot managers.

Webinar

In verband met de coronacrisis is de bijeenkomst die aanvankelijk gepland was op onze vestiging in Amersfoort omgezet naar een webinar. Deze vindt plaats op 24 juni van 15:30 tot 17:00 uur. Ook hier is er voldoende mogelijkheid tot interactie.

Interesse?

Mis dit niet en registreer. We ontvangen je graag in ons webinar!

Event informatie

Bedrijf: Symbol

Datum: 24 juni 2020

Inschrijven voor: 23 juni 2020

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Online