Prestatieverkoop

Bedrijf
Datum
07 mei 2012
Inschrijven voor
05 mei 2012
Type event
Workshop
Doelgroep
Inkoop professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Prestatieverkoop, bent u er klaar voor?

Dean Kashiwagi, professor aan de Arizona State University en grondlegger van de Prestatie-inkoop methodiek, laat u op 7 mei de aspecten van de Prestatie-inkoop methode zien, waardoor u begrijpt hoe de inkoper werkt. Daniëla Verheul, senior consultant bij Scenter, neemt u vervolgens mee in de nieuwe rol van de aanbieders: Prestatieverkoop. Daarbij staan praktijkvoorbeelden centraal.

Aansluitend is er in de Ronde tafel de kans om met collega’s en vakgenoten ervaring te delen en issues te bespreken. De uitkomsten van deze Ronde tafel discussies worden door Scenter verwerkt tot een verslag, dat u na afloop krijgt toegestuurd.

Voor optimale aansluiting bij uw dagelijkse praktijk kunt u na het event een specifieke vraag uit uw praktijk met Prestatieverkoop aan ons voorleggen. U krijgt dan antwoord op maat om uw eigen aanbieding te verbeteren.

Scenter nodigt u uit deel te nemen aan dit event Prestatieverkoop.

U bent vanaf 13.00 uur welkom, dan staat er koffie en thee voor u klaar. De sessie start om 13.30 uur. De bijeenkomst is rond 17.00 uur afgelopen.

Locatie: Sparrendaal, Hoofdstraat 89 te Driebergen-Rijsenburg.
Kosten: Deelname is gratis.

Wilt u meer weten over de kansen die Prestatieverkoop u biedt? Meld u dan aan. Dat kan per telefoon 0343 529 325 en e-mail (info@scenter.nl).

Wees er snel bij, want het aantal gasten is beperkt. Graag tot ziens op 7 mei.
Voor vragen kunt u contact opnemen met: Nieske Lith lith@scenter.nl.

Event informatie

Bedrijf: Scenter

Datum: 07 mei 2012

Inschrijven voor: 05 mei 2012

Type event: Workshop

Doelgroep: Inkoop professionals