E-Housedag Audit

Bedrijf
Datum
04 juni 2020
Inschrijven voor
03 juni 2020
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten, starters
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Tijdens de E-Housedag nemen wij je graag mee in de wereld van Audit en Audit Advisory bij Deloitte om jou zo te helpen in de keuze voor jouw mogelijk toekomstige werkgever. Of dit nu is als stagiair, werkstudent of starter; het komt allemaal aan bod.

In overeenstemming met de voorzorgsmaatregelen van de overheid, en vanwege de COVID-19 situatie, kunnen we geen fysieke evenementen organiseren, maar we willen toch laten zien wat we doen. Daarom ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan onze E-Housedag!

Datum, tijd en programma

De E-Housedag zal plaats vinden op donderdag 4 juni van 15:00 – 16:30

We gaan in op hoe het eerste jaar van de starter eruit ziet met praktijk voorbeelden, we gaan in gesprek met twee Directors over hun ervaringen bij Deloitte en uiteraard zoomen we in op hoe zij nu hun team blijven enthousiasmeren op afstand. We sluiten de E-Housedag af met een “borrel” en een funactiviteit. Laten we vooral niet vergeten om ook op afstand het fun element erin te houden! 

Meld je aan!

Je kunt je aanmelden wanneer je een HBO of WO studie volgt in de richting van Finance, Economie, Bedrijfseconomie, Business Administration, Accountancy, Finance & Control.  

Zien wij je donderdag 4 juni virtueel?!

Meer informatie?

Neem contact op met onze recruiter:

Marjolein Huiberts

T. +31882883617
E. mhuiberts@deloitte.nl

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 04 juni 2020

Inschrijven voor: 03 juni 2020

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten, starters

Locatie: Online