Operations Transformation Virtual Experience

Bedrijf
Datum
12 juni 2020
Inschrijven voor
04 juni 2020
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Eindjaars en starters
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Hoe ziet het leven van een Business Operations consultant eruit? Hoe helpen wij cliënten om uitdagingen te boven te komen in turbulente tijden? Heb je altijd al willen weten hoe (digitale) strategieën van ’s wereld meest toonaangevende bedrijven naar de praktijk worden vertaald? Of wil je meer leren over het digitaliseren van kernprocessen met behulp van de nieuwste technologieën, zoals Robotics en Artificial Intelligence? Op vrijdag 12 juni nemen wij je voor een middag mee in het leven van een Business Operations consultant.

Operations Transformation Virtual Experience

Inzicht creëren in de werkzaamheden van Business Model Transformation (BMT) en Business Process Transformation (BPT) en de relevantie van het werk staat tijdens deze virtuele middag centraal. Daarnaast leer je hoe je gebruik kunt maken van jouw analytische vaardigheden om tot innovatieve oplossingen te komen die onze klanten voorbereiden op de Future of Operations. Wij delen graag hoe wij dat doen bij Deloitte, maar natuurlijk krijg jij ook inzicht in hoe het leven van een consultant eruit ziet.

De middag zal bestaan uit een uitdagend programma. Aan de hand van seminars, trainingen en een realistische opdracht die jij met een groep medestudenten aangaat, denk je na over de impact van de Future of Operations bij één van onze klanten:

  • Wat moeten onze klanten veranderen in hun business model om relevant te blijven?
  • Wat betekent dit voor de inrichting van de organisatie, bijv. op de manier van werken?
  • Hoe implementeer ik nieuwe technologieën om kernprocessen slimmer, efficiënter en effectiever te maken?

De opdracht waaraan je zal werken geeft jou inzicht in typische werkzaamheden van een consultant bij de Business Model Transformation (BMT) en de Business Process Transformation (BPT) afdelingen van Deloitte Consulting. BMT houdt zich bezig met het realiseren van grote transformaties door o.a. het analyseren en ontwerpen van bedrijfsmodellen, kostenstructuren en locatie strategieën. BPT duikt dieper in de operatie; met behulp van data gedreven tools en de laatste technologie, o.a. op het gebied van AI en robotics, helpen ze klanten hun kernprocessen te optimaliseren.

Natuurlijk zal er ook veel ruimte zijn om kennis te maken met onze consultants; veel van hen zullen aanwezig zijn om al jouw vragen te beantwoorden.

Datum en tijd

Vrijdag 12 juni 2020
13:00 – 17:00

Host/Sprekers:

Svenja Kerkhof
De host van de dag is Svenja Kerkhof! Svenja is een Consultant in het Business Process Transformation team van Deloitte’s Strategy en Operations praktijk, binnen Deloitte Consulting in Nederland. Svenja houdt zich voornamelijk bezig met proces optimalisaties en Robotics & Intelligent automation binnen de publieke sector. Svenja heeft 3+ jaar ervaring in project management, project leadership en change management. Ze is ook een gecertificeerd Lean Six Sigma Yellow Belt en een gecertificeerde Process Mining analist. Svenja heeft een research master in Archeologie van Universiteit Leiden.

Ruben Coenen
Ruben Coenen is een senior consultant in het Business Model Transformation team van Deloitte’s Business Operations praktijk, binnen Deloitte Consulting in Nederland. Ruben houdt zich voornamelijk bezig met het design van bedrijfsmodellen en strategische kostentransformatie. Hij heeft ervaring in telecom, consumer business en financial services. Hij specialiseert zich in de vertaling van strategie in het bedrijfsmodel en het implementeren daarvan. Ruben heeft een master in Industrial Engineering and Management van de Rijksuniversiteit Groningen.

Stefan Katz
Stefan Katz is een senior consultant in het Business Process Transformation team van Deloitte’s Business Operations praktijk, binnen Deloitte Consulting in Nederland. Hij houdt zich voornamelijk bezig met cognitive engagement. Dat wil zeggen dat hij met klanten in verschillende industrieën zorgt voor het definiëren, vormen en realiseren van waarde van cognitieve oplossingen. Stefan heeft drie jaar ervaring in verschillende technologie-gedreven adviesprojecten. Voorbeelden zijn technologische strategie, core technology selectie en inkoop, chatbot design en implementatie en M&A. Stefan heeft Finance, Economie en Duits gestudeerd aan de University of Auckland, Nieuw Zeeland.

Voor wie is het?

Ambitieuze studenten in de laatste fase van hun WO master en recent afgestudeerden. Bij voorkeur volg je een studie in de richting van (technische) bedrijfskunde of economie en heb je affiniteit met nieuwe technologieën.

Inschrijven

Benieuwd naar de Future of Operations?! Tot en met donderdag 4 juni 12:00 uur kan je je aanmelden voor de BMT / BPT Virtual Experience via de link onderaan de pagina. Wij vragen jou je CV op te sturen zodat we een goede match kunnen maken tussen de inhoud van de dag en de aanwezigen. Daarnaast willen we de interactiviteit waarborgen door een sessie te ontwerpen met een gelimiteerd aantal deelnemers. Op vrijdag 5 juni laten we je weten of je uitgenodigd wordt!

Kayleigh Jansen
kajansen@deloitte.nl+31 (0) 6 501 82 023

Disclaimer
Aan deze Virtual Experience is geen vacature verbonden. De dag is bedoeld om meer te leren over de werkzaamheden van onze BMT en BPT consultants. Met een CV selectie kunnen wij zorgen voor een diverse groep studenten en de interactiviteit tussen deelnemers en consultants waarborgen.

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 12 juni 2020

Inschrijven voor: 04 juni 2020

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Eindjaars en starters

Locatie: Online