Overbruggen van de coronacrisis - editie 4

Bedrijf
Datum
14 mei 2020
Inschrijven voor
13 mei 2020
Type event
Seminar
Doelgroep
O.a. HR-verantwoordelijken, Inkopers, managers
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De coronacrisis raakt ondernemingen van elke omvang: multinationals, mkb’ers en zzp’ers. Een crisis van deze tijdelijke aard is nieuw voor Nederland. Uitgaande van het scenario dat veel economen verwachten, trekt de economie weer aan zodra de freeze-maatregelen van de overheid worden opgeheven. De vraag waar veel organisaties nu voor staan: hoe overbrug ik die tussenliggende periode en hoe vul ik dit in met mijn flexibele schil? In de webinar-reeks ‘Overbruggen van de coronacrisis’ gaat Paul Oldenburg van HeadFirst Group, samen met Hugo-Jan Ruts (ZiPconomy), in op dit vraagstuk.

In deze vierde editie nemen ze jou op donderdag 14 mei om 15.00 uur in 30 minuten mee in de actuele stand van zaken in de inhuurmarkt, op basis van cijfers en ervaringen bij ruim tweehonderd opdrachtgevers. Ook gastspreker Geert-Jan Waasdorp (Intelligence Group) is weer van de partij om inzicht te geven in trends, ontwikkelingen en kansen op de arbeidsmarkt. Uiteraard is er ook weer ruimte voor het stellen van vragen of advies voor jouw inhuurstrategie.

Ben je HR-verantwoordelijke, Inkoper, manager of directeur van een Opdrachtgever en huur jij externe professionals in? Voorkom dat je dit webinar mist en reserveer direct jouw plek!

Heb jij vragen? Neem contact op met ons op via events@headfirst.nl of bel 023 – 568 56 30.

Eerdere edities

Begin deze maand vond de eerste in rij plaats en bevatte tips & tricks over hoe Opdrachtgevers tot een inhuurstrategie kunnen komen ten tijde van deze bijzondere periode. In de tweede webinar gingen we dieper in op praktijkontwikkelingen bij Opdrachtgevers, politiek en brancheorganisaties. Vervolgens gaven we inzicht in onze eigen rijke dataset, gebaseerd op  inhuur van ruim tweehonderd opdrachtgevers en sloot gastspreker Geert-Jan Waasdorp (Intelligence Group), specialist in arbeidsmarktdata, aan voor een actuele stand van zaken op de arbeidsmarkt, trends, ontwikkelingen en kansen.

Praktische informatie

Tijd 15.00 uur
Duur 30 min.
Kosten Gratis
Doelgroep HR-verantwoordelijken, Inkopers, managers en directeuren van opdrachtgevers (CPO, COO & CFO) die momenteel extern personeel inhuren
Datum 14 mei 2020

Event informatie

Bedrijf: HeadFirst Group

Datum: 14 mei 2020

Inschrijven voor: 13 mei 2020

Type event: Seminar

Doelgroep: O.a. HR-verantwoordelijken, Inkopers, managers

Locatie: Online