Digitale inhousedag

Bedrijf
Datum
22 april 2020
Inschrijven voor
22 april 2020
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op 22 april organiseert Solid Professionals een inhousedag, deze keer doen we dat anders dan je van ons gewend bent. Wij gaan voor een digitale inhousedag!

Voor wie?

Dit event is gericht op studenten die nog bezig zijn met hun bachelor of master en nog niet precies weten wat ze precies willen na hun studie. Een mooie kans om op een virtuele manier onze organisatie te leren kennen en daarbij de mogelijkheden voor na je studie te verkennen. Tijdens de inhousedag geven we je een ‘kijkje in de keuken’, en in dit geval kun je dat letterlijk nemen, zodat jij kunt bepalen of dat bij je past.

Waarom digitaal?

Juist in deze tijd is het belangrijk dat studenten en starters de mogelijkheid krijgen zich te oriënteren! Onze inhousedag gaat je daarbij helpen! Om je daarbij toch een beetje ‘het Solid Professionals gevoel’ mee te geven, zijn wij op kantoor aanwezig en geven we je een heuse rondleiding.

Wat kun je verwachten?

Een leerzame middag waarin wij je vertellen over ons programma. Daarnaast zullen young professionals je vertellen wat zij geleerd hebben en hoe studie en werk op elkaar aansluiten. We sluiten de dag af met een leuke pubquiz. Vergeet dus niet om je biertje of wijntje koud te zetten!

Programma:
15.15: Mogelijkheid inloggen omgeving inhousedag
15.30: Welkom en uitleg programma
15.30: Voorstelronde deelnemers
16.00: Uitleg Young Professional Programma
16.30: Huidige young professionals aan het woord
17.30: Afsluiter: Pubquiz en borrel

Event informatie

Bedrijf: Solid Professionals

Datum: 22 april 2020

Inschrijven voor: 22 april 2020

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Online