#Under Construction

Bedrijf
Datum
08 mei 2020
Inschrijven voor
01 mei 2020
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten / Starters
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Rotterdam is altijd in beweging en nooit af. De Maastunnel krijgt langdurig onderhoud, de Coolsingel wordt heringericht en het Boijmans Van Beuningen museum bouwt een revolutionair nieuw kunstdepot. Kijk daarnaast naar de nieuwbouw op Katendrecht en het grootschalige project Feyenoord City in Rotterdam Zuid.

Ook als starter wil je in beweging blijven en je ontwikkelen tot professional aan het begin van je carrière. Een traineeship biedt de ideale start, want zo blijf jij ook zelf under construction. Organisatie adviesbureaus Hieroo Rotterdam en haar moederorganisatie SeederDeBoer organiseren op vrijdagmiddag 8 mei 2020 (13.00 tot 17.00 uur) een online evenement voor (bijna) afgestudeerden met als thema “Under Construction”. Wil jij ook aan jezelf blijven bouwen? Laat je dan tijdens deze middag inspireren om jezelf verder te ontwikkelen en leer daarnaast de consultancy programma’s voor starters kennen die Hieroo en SeederDeBoer aanbieden. 

Under Construction, door SeederDeBoer

Inspirerend verhaal van Marco Pastors

Directeur van het Nationaal Programma Rotterdam Zuid (NPRZ) Marco Pastors opent het programma. Als geen ander weet hij hoe het is om bezig te zijn met een stad die voortdurend in ontwikkeling is. Het NPRZ zet zich in voor een gezonde toekomst van Rotterdam Zuid en streeft ernaar om het gebied op hetzelfde niveau te krijgen als het gemiddelde van de vier grote steden in Nederland. Raak geïnspireerd om ook aan jezelf te blijven werken! 

Workshops

Vervolgens staan er twee workshops op het programma. Onder leiding van consultants van SeederDeBoer en Hieroo ga je aan de slag met een project over de grootschalige verbouwing van het Erasmus MC. Zij nemen je mee in de uitdagingen die een project van deze omvang met zich meebrengen en dagen je uit mee te denken om hierin slimme keuzes te maken. 

De tweede workshop wordt verzorgd door onze samenwerkingspartner SIOO. In deze interactieve workshop krijg je een voorproefje hoe het is om een consultancy traineeship te volgen waarbij je jezelf continu aan het ontwikkelen bent. Op deze manier krijg je een goed beeld hoe het is om als startende consultant te blijven leren aan de hand van opleidingen en door het doen van nieuwe ervaringen in de praktijk.

Online evenement

Omdat het advies tot op heden is ‘zoveel mogelijk binnen blijven’ bieden wij dit hele programma online aan. Echter, dat betekent niet alleen achterover leunen en luisteren, want met de beschikbare technologieën zorgen we voor interactie en zorgen we dat je ook zelf aan de slag gaat en dat je de organisatoren en andere deelnemers leert kennen! 

Aanmelden

Zit jij in de laatste fase van je studie of ben je al afgestudeerd en wil je graag meer weten over hoe het is om te werken binnen de wereld van organisatie advies? Meld je dan vóór 1 mei aan voor het evenement #Under Construction om te ontdekken waar jouw kansen liggen en waar in jij wilt groeien. Bovendien is dit een mooie gelegenheid om kennis te maken met Hieroo Rotterdam en SeederDeBoer en vragen over de traineeships te stellen. Meld je aan via onderstaand formulier en we zien je graag op 8 mei bij dit event.

Na aanmelding ontvang je aanvullende instructies over hoe je online kunt deelnemen.

Event informatie

Bedrijf: SeederDeBoer

Datum: 08 mei 2020

Inschrijven voor: 01 mei 2020

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten / Starters

Locatie: Online