Inhousedag 8 mei 2020

Bedrijf
Datum
08 mei 2020
Inschrijven voor
01 mei 2020
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amersfoort
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil je weten hoe het is om bij TwynstraGudde te werken aan opdrachten als de herontwikkeling van de terreinen van de voormalige energiecentrales van ENGIE, het contractmanagement voor de versterking van de Houtribdijk, de ontwikkeling van de polikliniek in het Amsterdam UMC of het projectmanagement doen van het Forum Groningen?

Doe jij een studie WO in de richting van ruimtelijke ontwikkeling, vastgoed, bedrijfskunde, bouwkunde, risicomanagement, contracteren, gezondheidswetenschappen, gebouwde omgeving of finance? Kom dan naar onze inhousedag op vrijdag 8 mei van 12.00 tot 18.00 uur en ervaar hoe het is om directe impact op (toekomstige) maatschappelijke en economische ontwikkelingen te hebben.

Twynstra Gudde - Inhousedag

Het programma

Zodra je binnenstapt kun je meteen aanschuiven bij onze lunch. De vrijdag is kantoordag bij TwynstraGudde en dus zijn er veel mensen in huis om je vragen te beantwoorden. Natuurlijk krijg je een rondleiding door ons nieuwe kantoor in De Nieuwe Stad. Inspiratie die je tijdens deze rondleiding opdoet, kun je daarna toepassen in de case waar je met anderen aan gaat werken. Na een pitch aan de opdrachtgever sluiten we uiteraard af met een informele borrel. Hier kun je verder kletsen met Ruben, Eefje, Anne of één van de vele andere adviseurs.

Een werkweek bij TG

Eigenlijk is de inhousedag net als een werkweek bij TG: dynamisch, spannend en inspirerend. Een week bij TG is nooit hetzelfde, de ene dag werk je op kantoor en ga je in gesprek met collega’s over de inhoud van het werk en wordt er gewerkt aan marktontwikkeling. De andere dag zit je vroeg in de trein of auto op weg naar een van je opdrachtgevers met als doel te helpen bij een uitdagend vraagstuk. Daarnaast is er tijd voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Op vrijdag sluit je de week af met een borrel met je collega’s of ga je naar de Silent Disco van JongTG.

Heb jij:

  • Enthousiasme
  • Ambitie
  • Nieuwe ideeën
  • Een beetje ongeduld omdat je wil leren
  • En zit jij in de afrondende fase van je studie?

Meld je dan via onderstaand formulier aan. Wil je ook je CV uploaden zodat we je al een beetje kennen als we je ontmoeten op 8 mei? Als je nog vragen hebt, dan kun je contact opnemen met Marjan Schuitema via msh@tg.nl of 06 57 14 73 91.

Event informatie

Bedrijf: TwynstraGudde

Datum: 08 mei 2020

Inschrijven voor: 01 mei 2020

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amersfoort