Thursday Toast - March 26

Bedrijf
Datum
26 maart 2020
Inschrijven voor
17 maart 2020
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil jij weten hoe het leven van een Strategie Consultant er uit ziet? Kan jij niet wachten om je carrière starten of stage lopen in een groeiende en dynamische organisatie? En ben jij een student in de laatste fase van je Bachelor of Master, dan willen wij je graag ontmoeten!

Grijp je kans om je toekomstplannen vorm te geven, door op kantoor te komen borrelen met de consultants van Simon-Kucher & Partners op donderdag 26 maart.

Aan de hand van een korte informele presentatie over Simon-Kucher & Partners introduceren we je met onze blik op de wereld van Strategie Consultancy. Hierna proosten we samen met onze consultants en kun je de sfeer proeven binnen ons team. Tijdens deze borrel kun je, geheel vrijblijvend, al je vragen stellen en zo ondervinden hoe het is om bij Simon-Kucher te werken.

Van 16.00 uur tot 19.00 uur ben je van harte welkom tijdens de Thursday Toast op ons kantoor in Amsterdam (Amstelveenseweg 500). Ben jij geïnteresseerd om hieraan deel te nemen? Stuur dan uiterlijk 17 maart je CV naar: tess.jurjus@simon-kucher.com. Er is een maximum aantal plaatsen beschikbaar, waardoor we je uiterlijk 19 maart laten weten of je bent uitgekozen.

Wij zien je aanmelding graag tegemoet!

Event informatie

Bedrijf: Simon-Kucher

Datum: 26 maart 2020

Inschrijven voor: 17 maart 2020

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam