Cmotions Nachos Hackathon

Bedrijf
Datum
16 oktober 2020
Inschrijven voor
15 oktober 2020
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Locatie
Amersfoort
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Al jarenlang staan de kranten er vol van: Nederland dreigt een nachostaat te worden. Het gebruik van tortillachips in het uitgaansleven is eerder een regel dan uitzondering en er vaart geen vrachtschip uit Zuid-Amerika de haven binnen zonder verstopte pakketjes jalapeño pepers en crème fraîche in bananendozen.

In schimmige Nederlandse kelders worden avocado’s versneden tot guacemole, de nachoticabrigade van de politie heeft haar handen vol aan het oprollen van de meest exotische varianten van dit ooit zo onschuldige driehoekige maïsproduct.

‘Data was het nieuwe goud, nacho’s zijn de nieuwe data’.

Om te anticiperen op deze ontwikkeling en een graantje mee te kunnen pikken, is het thema voor de Cmotions hackathon dit jaar ‘Nachos’. Op vrijdag 16 oktober 2020 gaan de deelnemende teams proberen een eigen data gedreven nacholijn op te zetten, van productie tot verkoop.

Om de nachobrigade voor te zijn, wordt deze nacholijn met behulp data (science) opgezet. Wie krijg het beste netwerk, en wie wordt er gepakt?

De briefing over de details en de locatie van het transport volgt, maar zet de datum alvast in je agenda en formeer met je collega’s een ijzersterk kartel van 3-6 personen. Geef jouw nacho-bende op door een mail te sturen naar j.kromme@cmotions.nl.

Lees hieronder meer over onze vorige hackathons of lees meer over The Analytics Lab.

  • Cluedo
  • Escape Room
  • Escape Room – de bewakingsbeelden
  • Verkiezingen

Event informatie

Bedrijf: Cmotions

Datum: 16 oktober 2020

Inschrijven voor: 15 oktober 2020

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals

Locatie: Amersfoort