Kennissessie Artificial Intelligence

Bedrijf
Datum
16 april 2020
Inschrijven voor
15 april 2020
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Meld je aan voor ‘What’s Next AI’!

Inspiratie en voorbeelden uit de praktijk

Artificial Intelligence (AI) toepassingen duiken steeds meer op in allerlei aspecten van ons leven. Ook voor bedrijven en organisaties bieden AI-toepassingen enorme kansen maar roepen ook vragen op. Bij welk soort vraagstukken kan AI een oplossing bieden? Welke AI-software kan ik nu het beste inzetten binnen mijn organisatie? Welke kennis heb ik hiervoor nodig? En hoe zorg ik dat er een datagedreven cultuur binnen mijn organisatie ontstaat? Met dit soort vragen houden wij ons dagelijks bezig en nu delen wij graag onze lessen met jou.

Op donderdag 16 april organiseren we een bijeenkomst voor bestuurders, directieleden en managers, met als doel het gesprek over AI binnen jouw organisatie vooruit te helpen.

Mobilee helpt organisaties meer datagedreven te werken door o.a. het inzetten van AI-toepassingen en helpt organisatie met het realiseren van (AI)oplossingen. Daarom zijn we erg blij om James Lawson van DataRobot (één van de meest snelst groeiende AI-bedrijven ter wereld) en Sandra Schriek van Pro2Change (kennispartner van Mobilee) te verwelkomen als sprekers. James zal ons inspireren en neemt ons mee in de wereld van AI. Ook zal hij real time laten zien hoe je direct aan de slag kunt met deze technologie. Daarnaast zal Sandra Schriek dieper ingaan op praktijkvoorbeelden en ingaan op het daadwerkelijk realiseren van een data/AI-mindset binnen jouw organisatie.

Ook is er ruimte om jouw specifieke vragen te beantwoorden. Wil je graag een bepaalde vraag of thema aan bod laten komen? Laat het ons weten. Inschrijven doe je door het onderstaande formulier in te vullen.

Datum en locatie:

Donderdag 16 april in Creative Valley – Ortelliuslaan 15 Utrecht

Programma:

18:00 uur Ontvangst
18:30 uur DataRobot – De wereld van AI
19:15 uur Walking diner
20:00 uur AI in de praktijk
20:45 uur Q&A
21:00 uur Borrel

Informatie over de sprekers:

James Lawson – DataRobot
James Lawson is de AI-evangelist bij DataRobot. Hij is verantwoordelijk voor het informeren van de markt over kunstmatige intelligentie, het verder versnellen van de acceptatie en adviseren in hoe het beste waarde te behalen uit transformatie-initiatieven.

Voor DataRobot was hij het wereldwijde hoofd strategische markten van WorkFusion, een voorloper in RPA. Hij is fellow bij het Adam Smith Institute en studeerde filosofie, politiek en economie aan de Universiteit van Oxford.

Sandra Schriek – Algemeen directeur Pro2Change
Sandra Schriek is oprichtster van Pro2Change en senior veranderkundige/programmamanager. Pro2Change is gespecialiseerd in het op een gestructureerde wijze uitvoerbaar maken van complexe vraagstukken. De laatste jaren heeft Pro2Change haar dienstverlening naar bedrijven uitgebreid met AI-projectexpertise, variërend van strategisch advies en bedrijfstransformatie tot ontwikkeling, integratie en implementatie van AI-oplossingen.

Voorwaarden

De volgende voorwaarden zijn van toepassing bij deelname aan een evenement van Mobilee:

- Data en locaties worden op de website van Mobilee bekendgemaakt. Bij wijzigingen neemt Mobilee contact op met het e-mailadres van de ingeschrevene.
- Bij het overschrijden van het maximaal aantal inschrijvingen zal een reservelijst worden aangelegd. Mobilee stelt de definitieve deelnemers zo snel mogelijk op de hoogte van de locatie en stuurt een routebeschrijving.
- Mobilee behoudt zich het recht voor om zelfstandig een selectie te maken uit de inschrijvingen om een zo divers mogelijke groep voor bijeenkomsten te creëren

Event informatie

Bedrijf: Mobilee

Datum: 16 april 2020

Inschrijven voor: 15 april 2020

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals

Locatie: Utrecht