FM Talent Course

Bedrijf
Datum
30 april 2020
Inschrijven voor
17 april 2020
Type event
Workshop
Doelgroep
FM’ers met 2+ jaar werkervaring
Locatie
Amersfoort
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil jij geprikkeld en geïnspireerd worden om het beste uit jezelf te halen? En met goede ideeën komen voor uitdagingen binnen je eigen facilitaire rol en organisatie?

Get ready for the future

Speciaal voor FM’ers met 2 of meer jaar werkervaring, hebben wij de FM Talent Course ‘Get ready for the future’ ontwikkeld. Wij zijn ervan overtuigd dat het enorm waardevol is om te leren van vakgenoten en andere facilitaire organisaties, juist aan het begin van je carrière! Het levert je nieuwe inzichten en ideeën op, geeft energie en is vooral ook nog eens heel leuk!

Het programma
De course bestaat uit drie deep dive sessies en een inspiratietour. Iedere deep dive sessie heeft een ander thema. We zoomen in op persoonlijke ontwikkeling. Wat drijft jou, waar krijg je energie van? Daarnaast gaan we ook dieper in op duurzaamheid. Hoe kun jij als individu impact hebben op het thema duurzaamheid binnen jouw team en organisatie? Ook kijken we naar de snel veranderende wereld om ons heen vol informatie, innovatie en technologie. Welke technologische trends en ontwikkelingen zien we? En wat kunnen we hiermee? Naast de deep dive sessies, gaan we ook samen een dag inspiratie opdoen in Amsterdam! Even weg uit onze eigen omgeving en een kijkje nemen in de ‘FM-keuken’ van verschillende toonaangevende bedrijven. Wat kunnen we leren van andere facilitaire organisaties? Hoe zijn ze ingericht? Haal je learnings uit de verschillende werkomgevingen, van onder andere Uber, UWV, Accenture, PVH en VodafoneZiggo!

Met de FM Talent Course creëren we een community van facilitaire talenten voor het delen van kennis, ervaringen, uitdagingen en learnings in de ontdekkingstocht binnen het facilitaire werkveld. Ga je mee in de journey door het facilitaire werkveld? Bekijk hier het volledige programma (PDF).

Voor meer informatie over onze course kun je contact opnemen met Sacha Wetten of Elise van Beek telefoonnummer 033-462 55 55 of per mail s.wetten@hospitality-group.nl / e.vanbeek@hospitality-group.nl 

Deelname

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 17 april 2020 via onderstaand formulier. We gaan uit van minimaal 15 en maximaal 30 deelnemers. De kosten voor de volledige FM Talent Course bedragen € 2.150,- per deelnemer, inclusief materialen, borrels en 1 diner, exclusief btw. Het programma is met veel aandacht samengesteld. Hospitality Group kan het programma op onderdelen of locaties wijzigen mochten wij hier door omstandigheden toe genoodzaakt zijn.

Event informatie

Bedrijf: Hospitality Group

Datum: 30 april 2020

Inschrijven voor: 17 april 2020

Type event: Workshop

Doelgroep: FM’ers met 2+ jaar werkervaring

Locatie: Amersfoort