Consulting Business Course

Bedrijf
Datum
06 mei 2020
Inschrijven voor
08 maart 2020
Type event
Business Course
Doelgroep
WO-talenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Tijdens onze Consulting Business Course staat jouw persoonlijke ontwikkeling en kennismaking met Deloitte centraal. Tijdens een case bij één van onze internationale klanten leer jij jouw kwaliteiten benutten en met behulp van Deloitte professionals het project tot een goed einde te brengen. Je gaat inhoudelijk aan de slag in een innovatieve setting waarbij je ook op persoonlijk vlak wordt uitgedaagd. Uiteraard wisselen we dit af met de meest leuke informele activiteiten zoals dineren op toplocaties, het ontdekken van de locatie, uitgaan in de hotspots en de uitdaging met elkaar aangaan in teams. Zo leer je Deloitte Consulting op de best mogelijke manier kennen!

Wil je meewerken aan complexe projecten op het gebied van strategie, analytics, marketing, human capital, technology en nog veel meer? Dan ben je bij Consulting op de juiste plek. Wij adviseren bijvoorbeeld bij fusies en overnames, grote verandertrajecten en de ontwikkeling van medewerkers, maar we weten ook alles over de nieuwste technologieën en de impact daarvan op de organisatie.

Deloitte - Consulting Business Course

Aanmelden

Ben jij een WO-talent in de laatste fase van je master? Altijd al geïnteresseerd geweest in de wereld van Consulting en wil je graag eens meemaken hoe het zelf zou zijn om aan een échte klantencase te werken en aan de klant je oplossing te presenteren?

Meld je dan aan voor de Deloitte Consulting Business Course van 6-9 mei 2020 naar Rome! Inschrijfdeadline voor de Business Course is 8 maart 2020.

Zorg ervoor dat je een plekje bemachtigt en geniet samen met ons van de Italiaanse hoofdstad!

Selectieprocedure

De sollicitatieprocedure voor de Consulting Business Course bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Je schrijft je in, upload jouw CV, motivatiebrief en cijferlijsten (middelbare school en universiteit) en ontvangt na de sluitingsdatum van ons een inhoudelijke reactie op je sollicitatie;
  • Kom je in aanmerking voor een plek? Dan word je door ons gevraagd om binnen 5 dagen een online assessment te maken;
  • De dag na de deadline voor het maken van het assessment hoor je van ons of je dit succesvol hebt afgerond en of je wordt uitgenodigd voor de selectiedagen (16 en 17 maart, zorg dat je deze dagen vrij houdt). Tijdens deze dagen zullen we je vragen om 1 dagdeel langs te komen op ons kantoor in Amsterdam voor een gesprek en een case.

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 06 mei 2020

Inschrijven voor: 08 maart 2020

Type event: Business Course

Doelgroep: WO-talenten

Locatie: Amsterdam