Women’s Business Course Risk Advisory

Bedrijf
Datum
02 juni 2020
Inschrijven voor
06 april 2020
Type event
Business Course
Doelgroep
WO studentes
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Van 2 t/m 5 juni vindt de Women’s Business Course Risk Advisory plaats. Jouw kennismaking met Deloitte en het Risk Advisory vakgebied staat in deze Business Course centraal. Samen werk je aan een inhoudelijke case, waarbij je ook op persoonlijk vlak wordt uitgedaagd. Uiteraard wordt er niet alleen hard gewerkt, maar maken we ook tijd om elkaar, en Bologna, te leren kennen. Denk aan sightseeing, dineren op de leukste plekjes in de stad, en uitgaan in dé hotspots van Bologna. Zo leer je Deloitte Risk Advisory op de best mogelijke manier kennen. 

De business course is dit jaar voor “Women Only”. Ben jij geen vrouwelijke student maar heb je wel interesse in Risk Advisory? Neem contact op met een van onze recruiters en wellicht nodigen we je uit voor een kop koffie. Of solliciteer direct op een van onze vacatures.

Studeer jij als vrouwelijke WO student af in de zomer van 2020? Schrijf je nu in!

Jouw kans op een fulltime baan
Rond jij de selectieprocedure succesvol af, ga je mee op Business Course en is er een wederzijdse klik, dan maak je kans op een aanbieding voor een fulltime baan. Inschrijven voor de Risk Business Course 2020 kan tot 6 april 2020!

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure voor de Risk Business Course bestaat uit de volgende onderdelen:

1. Upload je CV
Je schrijft je in met jouw CV. Binnen twee weken ontvang je van ons een inhoudelijke reactie op je sollicitatie

2. Online assessment
Als je wordt geselecteerd, dan vragen we je om binnen 5 dagen een online assessment te maken

3. Selectiedag
Vervolgens hoor je van ons of je het assessment succesvol hebt afgerond en of je wordt uitgenodigd voor de selectiedag. De selectiedag zal plaatsvinden op 20 april 2020 en bestaat uit een interview met een recruiter en één van onze Risk Advisory collega’s. We vragen je om voor dit gesprek een slide voor te bereiden, en jezelf aan de hand hiervan te pitchen. Houd de datum van de selectiedag alvast vrij!

Belangrijke data

Belangrijke data om alvast in je agenda te noteren als je jezelf wilt aanmelden voor de Business Course zijn:

  • 6 april: Deadline inschrijving
  • 20 april: Selectiedag
  • Eind mei: Kickoff dag op kantoor Amsterdam
  • 2 t/m 5 juni: Risk Business Course 2020!

Wil je je aanmelden voor de business course, maar ben je op een van de bovengenoemde data niet beschikbaar? Neem dan even contact op met een van de recruiters.

Risk Advisory

Risico’s zijn binnen organisaties een constante realiteit. In traditioneel risicomanagement, worden risico’s gezien als iets dat vermeden moet worden om de waarde van een organisatie te beschermen. Bij Risk Advisory zien we risico’ s juist als potentie om te groeien en bedrijfsprestaties beter te maken. Samen helpen wij klanten om zich bewust te worden van het potentieel van risico’s en adviseren we hen om risico’s in hun voordeel te gebruiken. Dit kan op verschillende gebieden:

Cyber Risk
Vandaag de dag is de hele wereld digitaal met elkaar verbonden. Dit brengt ook een verhoogde kans op cyber-dreigingen met zich mee. Organisaties moeten veilig, waakzaam en wendbaar blijven om zo risico’s te kunnen minimaliseren en de nieuwe kansen die deze connectiviteit biedt, optimaal te kunnen benutten.

Risk Analytics
Complexe data begrijpelijk maken en met inzichten komen waarmee klanten concrete verbeteringen in hun organisatie en processen door kunnen voeren. Binnen Risk Analytics snappen wij hoe de klant werkt en vertalen wij data naar oplossingen waar de klant écht verder mee kan.

Financial Risk
Een snel veranderende internationale omgeving vraagt om zowel financiële stabiliteit als liquiditeit binnen organisaties. Resultaten zijn afhankelijk van duurzame robuustheid in financiële besturen, van modellen en van de bedrijfsprocessen.

CORE
In Control of Responsible Enterprises. In iedere organisatie zijn voortdurend risico’s aanwezig ten gevolge van het gedrag van werknemers, derde partijen, technologie, data, bedrijfsprocessen en controlemethodieken. Een goed gedefinieerde, maar toch wendbare aanpak helpt organisaties om deze operationele risico’s te beheersen en tegelijkertijd strategisch flexibel te blijven.

Regulatory Risk
Organisaties moeten voldoen aan de eisen van het complexe regelgevende landschap en moeten tegelijkertijd flexibel genoeg zijn om in te kunnen spelen op veranderingen in een wereld waarin alles met elkaar verbonden is. Het Regulatory Risk team opereert op het snijvlak van toezicht, business en compliance.

Meer informatie?

Neem contact op met één van onze recruiters:

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 02 juni 2020

Inschrijven voor: 06 april 2020

Type event: Business Course

Doelgroep: WO studentes

Locatie: Amsterdam