Creating Responsive Organizations

Bedrijf
Datum
12 maart 2020
Inschrijven voor
11 maart 2020
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Eindhoven
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Voor veel organisaties is het evident dat wendbaarheid in deze tijd een vereiste is om goed te gedijen. Minder helder is hoe je het reactievermogen precies vergroot. Iedereen heeft het over Agile en Scrummen, maar is dat de Heilige Graal? In hoeverre is het een hype? En wat komt er dan eigenlijk na Agile?

Met goed lopende Scrum Teams alleen ben je er ook niet, hoe gaat het leiderschap in de organisatie om met de steeds sneller veranderende wereld? En hoe ga je om met weerstand bij verandering in de organisatie? Wat zijn nu de echte uitdagingen om een wendbare organisatie te creren?

Op donderdagavond 12 maart 2020 organiseert Adaptif het Creating Responsive Organizations Event om mogelijke antwoorden te geven op deze en vele andere vragen waar moderne organisaties mee worstelen in de dagelijkse praktijk.

We starten deze avond in de trendy urban omgeving van Strijp-S in Eindhoven om 18:00 uur met een informeel walking diner, om vervolgens om 19:00 uur te beginnen met onze ervaren sprekers. We sluiten de avond rond 22:00 uur af met een borrel.

Adaptif - Creating Responsive Organizations

Sprekers van deze avond:

Theo van Kessel
Theo van Kessel is veranderleider van het hoogste niveau bij pensioenbeheerder APG in Heerlen. APG werkt voor ongeveer 21.000 werkgevers en verzorgt het pensioen voor 1 op de 5 gezinnen in Nederland. Consumenten verwachten tegenwoordig meer transparantie, keuzevrijheid en verantwoording. Toenemende digitalisering en automatisering heeft effect op de werkwijze en dienstverlening in de sector. Theo deelt zijn ervaringen op het gebied van Leiderschap in deze wereld van de financile dienstverlening waarin wendbaarheid een nieuwe factor van belang is.

Laila Nouijeh
Laila Noujieh is Scrum Master bij pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM in Zeist. Laila heeft op verscheidene internationale conferenties een uitdagend verhaal gehouden over Dynamic Reteaming. Ze heeft onder andere op Scrum Deutschland 2019 en op de grootste Agile conferentie ter wereld, Agile 2019 in Washington D.C., uitgelegd hoe je wel dynamisch teams kunt hervormen, in tegenstelling tot het gangbare Agile dogma dat teams stabiel moeten blijven.

Patrick Heller
Patrick Heller is Agile Coach bij Adaptif in Den Bosch. Patrick is een van de kartrekkers van het gedachtengoed bij Adaptif. Patrick heeft als Agile Coach transities begeleid bij grote (inter-)nationale organisaties als Essent, BDO, de NS en het CBS, van team tot executive niveau. Patrick doet uit de doeken hoe kennis van Psychologie meehelpt in het goed begeleiden en overtuigend onderbouwen van transities naar meer wendbare organisaties.

Roel van Stiphout
Roel van Stiphout is mede-eigenaar en Business Consultant bij Adaptif. Roel heeft ca. 20 jaar Change Management en Business Transformatie ervaring bij grote corporate organisaties. Roel gaat ons meenemen in zijn ervaringen en wat deze betekenen voor de unieke en vooral pragmatische werkwijze van Adaptif.

Locatie en kosten

De locatie van het Creating Responsive Organizations Event is gelegen in het Klokgebouw, een van de voormalige Philips-fabrieken op Strijp-S in Eindhoven, op de 4e etage bij Keukenconfessies.

Deelname aan deze unieke avond kost 99 euro en levert een schat aan kennis op. De avond biedt bovendien de mogelijkheid een veelheid aan nieuwe contacten te leggen die weer verder kunnen helpen bij vraagstukken die spelen.

Inschrijven kan hier, en voor meer informatie kun je altijd contact opnemen via info@adaptif.nl

Graag tot 12 maart 2020!

Event informatie

Bedrijf: Adaptif

Datum: 12 maart 2020

Inschrijven voor: 11 maart 2020

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Eindhoven