Future Work Course

Bedrijf
Datum
03 maart 2020
Inschrijven voor
20 februari 2020
Type event
Workshop
Doelgroep
Facility managers en managers Real Estate, HR, IT en Change
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wat vragen medewerkers en de manier van (samen) werken nu en in de toekomst? Het creëren van de future workplace is een samenspel tussen HR, IT, FM en huisvesting. 

Ga mee in de zoektocht naar hoe je een krachtige en onderscheidende workplace community kunt creëren waar mensen voelen dat ze ertoe doen en happy zijn. De juiste frameworks creëren voor werkomgeving waarin talenten individueel en gezamenlijk het beste tot hun recht komen in deze purpose en experience driven economie! 

Empower your workforce

Speciaal voor facility managers en managers Real Estate, HR, IT en Change, die zich bezighouden met het (verder) ontwikkelen van de werkomgeving, organiseren wij de Future Work Course ‘Empower Your Workforce’. Zetten we de mens wel echt centraal in huidige werkomgeving? Welke rol heeft de medewerker in de toekomst eigenlijk? Hoe stimuleer je wendbaarheid en flexibiliteit in je hard- en software in een tijd van continue veranderingen? En hoe bevorderen we het delen van kennis en ervaring om organisaties ambities te kunnen laten realiseren?  

Programma

Tijdens drie deep dive sessies en een tweedaagse workplace experience tour prikkelen we met bezoeken aan uiteenlopende werkplekconcepten en ervaringen van andere organisaties in het ontwikkelen en implementeren van (nieuwe) werkomgevingen. Haal je learnings uit de workspace van het nieuwe kantoor van VodafoneZiggo, Poly, de nieuwe Booking.com Campus en ING Campus, Coca-Cola en Ahoy RotterdamLeer ook van de wetenschappelijke inzichten van Elke Geraerts over Authentieke intelligentie, Stefan van der Stigchel over concentratie in werkomgevingen en Alize Hofmeester over agile organiseren van business 

Laat je inspireren en ga in gesprek met peers over de succesfactoren voor het creëren van de ideale werkomgeving. Bekijk hier het programma (PDF). 

Meer informatie

Voor meer informatie over onze course kun je contact opnemen met Sandy Brouwer of Rick Steinmann via telefoonnummer 033-462 55 55 of per mail s.brouwer@hospitality-group.nl / r.steinmann@hospitality-group.nl  

Deelname

Inschrijven kan tot uiterlijk 20 februari 2020 via onderstaand formulier. We gaan uit van minimaal 10 en maximaal 25 deelnemers. De kosten voor de volledige Future Work Course bedragen € 3.250,- per deelnemer, inclusief materialen, diners, overnachting en workplace tour, exclusief btw. Het programma is met veel aandacht samengesteld. Hospitality Group kan het programma op onderdelen of locaties wijzigen mochten wij hier door omstandigheden toe genoodzaakt zijn. 

Meld je aan met je collega

Omdat de beste oplossingen voor krachtige workplaces ontstaan door intensieve samenwerking tussen FM, RE, HR, IT en Communicatie, vinden we die interactie belangrijk en stimuleren we gezamenlijke deelname. Kom samen met je collega en ontvang 10% korting op deelname. 

Voorwaarden

Deelname is pas definitief na betaling van de factuur. Annulering is tot uiterlijk 31 januari 2020 kosteloos mogelijk. Bij annulering tussen 1 februari en 15 februari ontvangt u 50% van de deelnamekosten retour. Bij annulering na 15 februari 2020 zijn wij genoodzaakt volledige deelnamekosten door. 

Event informatie

Bedrijf: Hospitality Group

Datum: 03 maart 2020

Inschrijven voor: 20 februari 2020

Type event: Workshop

Doelgroep: Facility managers en managers Real Estate, HR, IT en Change

Locatie: Utrecht