BPT Contract in a Day

Bedrijf
Datum
06 maart 2020
Inschrijven voor
23 februari 2020
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Starters en Young Professionals
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op vrijdag 6 maart bieden wij ambitieuze studenten die in de afrondende fase van hun Master zitten, recent afgestudeerden en young professionals met maximaal 2 jaar werkervaring de kans om ons Business Process Transformation team te versterken. Gedurende de dag maak je kennis met onze consultants en heb je verschillende soorten interviews achter elkaar. Rond je deze succesvol af? Dan loop jij aan het einde van de dag de deur uit met een contract in je handen! 

What impact will you make?

Als Junior Consultant Operations Strategy en Process Transformation draag je bij aan het verbeteren van de kernactiviteiten van onze klanten. Met de strategie als uitgangspunt richt je processen zo efficiënt en klantgericht mogelijk in. Je analyseert procesprestaties, identificeert verbeterpunten en implementeert die bij klanten. Je zet de nieuwste technologieën in, waaronder RPA (Robotic Process Automation), Cognitive Automation en/of Artificial Intelligence. Zo draag je niet alleen bij aan het verhogen van de efficiëntie, maar ook aan het verhogen van wendbaarheid op veranderende omstandigheden en klantbehoeften. 

Je doet dit voor de meest toonaangevende bedrijven in verschillende industrieën. Als Junior Consultant krijg je direct verantwoordelijkheid binnen het project en is er ruimte om jouw initiatieven te ontplooien.

Voor wie is het?

Masterstudenten, afgestudeerden en young professionals met maximaal 2 jaar werkervaring. Je hebt een achtergrond in (Technische) Bedrijfskunde, Economie of vergelijkbaar en je hebt aantoonbare affiniteit met consultancy en procesoptimalisatie, wat blijkt uit je studies en stage(s) of werkervaring. Kennis van en/of interesse in robotische technologieën en kunstmatige intelligentie is een pre. 

Datum, tijd & locatie

Vrijdag 6 maart 2020

Deloitte Amsterdam – The Edge
Gustav Mahlerlaan 2970
1081 LA, Amsterdam, Nederland

Sollicitatieprocedure

Onze eerste screening is gebaseerd op: 
•    CV
•    Motivatiebrief
•    Cijferlijsten – VWO, Bachelor en Master
 
Na deze eerste selectie nodigen wij je uit om een online assessment te maken, welke je moet voltooien binnen 5 werkdagen. Dit assessment bestaat uit gevalideerde IQ en EQ elementen. 

Dress code

Business formal

Programma

Als je het assessment succesvol hebt afgerond, kunnen wij je uitnodigen om deel te nemen aan het Contract in a Day selectieprogramma. Deze selectie bestaat uit 3 verschillende interviews. Na ieder interview zal een Go/No Go beslissing gemaakt worden.  

•    Ronde 1: Persoonlijk interview 
•    Ronde 2: Case interview
•    Ronde 3: Interview met een director of partner

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in Operations Strategy en Process Transformation? Gemotiveerd om processen te optimaliseren met gebruik van innovatieve en robotische technologieën? Let’s make impact! Solliciteer nu voor ons BPT ‘Contract in a Day’ evenement op vrijdag 6 maart!

We kijken er naar uit om je sollicitatie voor deze positie te ontvangen. Je kan solliciteren door jouw CV, motivatie en cijferlijsten van VWO, Bachelor en/ of Master (tot nu toe) te uploaden. Als je geselecteerd bent, zal Marlou Tuijl (onze recruiter) in de week van 24 februari contact met je opnemen. 

Bij Deloitte verwelkomen we iedereen die kwaliteit en ambitie kan brengen. We horen graag wie jij bent.

Meer informatie? Neem contact op met Marlou Tuijl.
Tel.: +31 (0) 6 5008 8403
E-mail: mtuijl@deloitte.nl

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 06 maart 2020

Inschrijven voor: 23 februari 2020

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Starters en Young Professionals

Locatie: Amsterdam