INNOCASE winter edition

Bedrijf
Datum
20 februari 2020
Inschrijven voor
07 februari 2020
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

INNOPAY consultant

In de rol van INNOPAY-consultant help je organisaties met het innoveren van hun digitale transformatie. Dit doe je van strategie tot implementatie. Je biedt diensten aan op het gebied van business, technologie en regelgeving. Ook ondersteun je (internationale) klanten bij het adopteren van nieuwe technologieën en bedrijfsmodellen. Het doel: de mogelijkheden van een open data sharing economy optimaal benutten. Verder speel je in op trends zoals IoT, API's, biometrie, blockchain en PSD2. Enkele voorbeelden van innovatieve projecten variëren van het creëren van iDEAL en iDIN samen met Nederlandse banken tot een nieuwe betaalmethode in de Nederlandse openbaarvervoersector ontwerpen en het ondersteunen van een Europese fintech bank bij het vormgeven van haar strategie.

INNOCASE winter edition

Tijdens de INNOCASE los je in teamverband een uitdagende case op over een van INNOPAY's strategische kernonderwerpen. Samen met je teamleden beoordeel je technologieën en analyseer je marktinformatie. Uiteindelijk bepaal je wat de beste innovatiestrategie is voor de klant en ontwerp je een implementatieaanpak voor de INNOCASE. Jouw team zorgt ervoor dat de klant van INNOPAY strategische doelstellingen realiseert. Hiervoor pak je uitdagingen aan op het gebied van business, technologie en regelgeving. Enthousiast over de INNOCASE? We gaan graag met je aan de slag.

Werken bij INNOPAY

INNOPAY groeit en daarom zoeken wij high-achievers die graag werken (lees: innoveren) in een internationale omgeving. Jouw curriculum vitae geeft blijk van een uitstekende staat van dienst op het gebied van academische prestaties, gecombineerd met brede persoonlijke ontwikkeling. Wellicht goed om te weten: de multidisciplinaire teams van INNOPAY bestaan uit professionals met verschillende carrière- en studieachtergronden, bijvoorbeeld communicatiewetenschappen, (financieel) recht, strategisch productontwerp, internationaal ondernemen en econometrie.

Jouw toekomst start nu

Gaat je hart sneller kloppen bij de gedachte aan innovatieve consultancy? Beschik je over bovengemiddeld sterke analytische vaardigheden en is excelleren voor jou eerder regel dan uitzondering? Doe mee met de INNOCASE, onderscheid jezelf en investeer in een toekomst bij INNOPAY. 

Wat: INNOCASE | Winter edition

Wie: Eindfase studie & young professionals (max 3 jaar werkervaring)

Wanneer: 20.02.2019, 17:00-20:00, inclusief pizza en drankjes

Waar: INNOPAY, Strawinskylaan 381, 1077 XX Amsterdam 

Schrijf je nu in via de  INNOPAY website

Event informatie

Bedrijf: INNOPAY

Datum: 20 februari 2020

Inschrijven voor: 07 februari 2020

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam