ROA Consulting Captains Network event

Bedrijf
ROA
Datum
21 november 2019
Inschrijven voor
12 november 2019
Type event
Seminar
Doelgroep
Partners en consultants
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Van harte nodigen wij CEO's, directeuren en leidinggevenden van adviesbureaus – samen met een young professional (onder de 35 jaar) – uit voor de dinerbijeenkomst die wordt gehouden op donderdagavond 21 november a.s. van 19.30 tot 21.30 uur (ontvangst vanaf 19.00 uur).

De bijeenkomst vindt plaats bij Villa Jongerius, Kanaalweg 64 in Utrecht.

Tijdens het diner zal Maarten Schurink, secretaris-generaal van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, geïnterviewd worden over ´De veranderende overheid en de rol van adviseurs´. Er wordt ingegaan op de veranderopgaven waar de Rijksoverheid aan werkt, hoe hij het Ministerie van BZK verandert, welke opgaven hij het meest ingewikkeld vindt en welke het meest kansrijk. We komen van hem ook meer te weten over hoe hij aankijkt tegen de inzet van interne en externe adviseurs.

Vanzelfsprekend is er door de avond heen uitgebreid de tijd om kennis en informatie uit te wisselen met de collega’s uit de adviesbranche onder het genot van een diner.

Voorafgaand aan het diner vindt voor ROA-leden om 18.00 uur de Algemene Ledenvergadering plaats. De leden zullen hiervoor de uitnodiging nog ontvangen. Vanaf 19.00 uur is de ontvangst van de overige gasten, waarna om 19.30 uur de dinerbijeenkomst aanvangt tot ongeveer 21.30 uur.

Deelname aan de dinerbijeenkomst is voor ROA-leden en abonnees gratis, niet ROA-leden en niet ROA-abonnees betalen € 125,- per persoon, exclusief btw.

Aanmelden is mogelijk – tot dinsdag 12 november 2019. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je snel aan, vol is vol.

Een week voor het evenement ontvang jij een bevestiging van jouw deelname.

Event informatie

Bedrijf: ROA

Datum: 21 november 2019

Inschrijven voor: 12 november 2019

Type event: Seminar

Doelgroep: Partners en consultants

Locatie: Utrecht