BDO Technology Café

Bedrijf
BDO
Datum
28 november 2019
Inschrijven voor
27 november 2019
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op donderdag 28 november 2019 vindt in Utrecht het BDO Technology Café plaats.

Technologie raakt alles en iedereen en nieuwe ontwikkelingen zijn continu gaande. BDO Technology brengt nieuwe inzichten en lost vraagstukken op met behulp van technologie en expertise. Wij brengen de laatste technologische oplossingen in de praktijk op onder meer het gebied van Cybersecurity, Data Analytics, Process Mining, Platform Solutions en Robotics.

Tijdens deze editie lichten wij onze nieuwe proposities Robotic Process Automation (RPA) en Forensic Technology verder toe. Daarnaast hoort u van één onze klanten hoe met de inzet technologie een verschil gemaakt kan worden.

RPA is een technologie waarmee organisaties veel voorkomende taken kunnen automatiseren. Door softwarematig robots in te zetten is het mogelijk menselijke handelingen te automatiseren. Hierdoor werken werknemers efficiënter en kunnen zij zich concentreren op werk dat meer waarde toevoegt.

Forensic Technology gaat over het inzichtelijk maken van grote hoeveelheden data, vaak in het licht van fraudebeheersing binnen organisaties. Door het inzetten van slimme technieken worden onderzoekers in staat gesteld om de digitale speld in de hooiberg te vinden.

Meld u snel aan om dit evenement niet te missen. U krijgt exclusieve inzichten in onze strategie en oplossingen, evenals de mogelijkheid te netwerken en te sparren met onze specialisten.

Het evenement is alleen te bezoeken op persoonlijke uitnodiging. Een uitnodiging aanvragen kan hier.

Event informatie

Bedrijf: BDO

Datum: 28 november 2019

Inschrijven voor: 27 november 2019

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Utrecht