AT Osborne Management Game

Bedrijf
Datum
19 november 2019
Inschrijven voor
04 november 2019
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Baarn
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Zit jij in de laatste fase van je Master studie en wil je meer weten over het advies vak? Meld je (onderaan deze pagina) aan voor de Management Game van AT Osborne! Wij zijn trots op ons bedrijf en delen dat graag met jou!

Tijdens de Management Game ervaar je een dag uit het leven van onze consultants. Je bezoekt een project en gaat aan de slag met een casus. Op onze thuisbasis in Baarn ontmoet je vervolgens veel collega’s. De unieke kans dus om op een laagdrempelige manier te oefenen met jouw kwaliteiten en je te oriënteren qua toekomstperspectief in de consultancy!

Over AT Osborne

De inrichting van de leefomgeving draagt in belangrijke mate bij aan het welzijn van de mens. Denk daarbij aan onbelemmerde mobiliteit, een schoon en veilig milieu, passende huisvesting en goede gezondheidszorg. AT Osborne draagt daaraan bij met duurzame oplossingen. Onze focus ligt op infrastructuur, gezondheidszorg en duurzame leefomgeving. Ons motto is: ‘Urban Matters, People Matter’.

Wij leggen verbindingen, tussen betrokken partijen, tussen plannen en praktijk en tussen de klant en ons. Wij zijn vasthoudend, omdat wij uit ervaring weten dat voor elk vraagstuk een oplossing is. Met ruim 150 specialisten, (juridische) consultants en (project)managers, werken wij met onze opdrachtgevers aan het beste resultaat.

Als professional bij AT Osborne werk je aan bijzondere projecten met een grote impact. Impact op de directe leefomgeving en daarmee van belang voor de maatschappij. Projecten waar je trots op kunt zijn.

AT Osborne is niet voor niets ‘a Great Place to Work’. We bieden je alle vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen agenda te bepalen. Je werkt voor inspirerende klanten aan complexe projecten die vragen om een inhoudelijke en pragmatische benadering. Naast een uitdagend projectenaanbod, beschik je als consultant over een netwerk van 100 slimme collega’s die inhoudelijk net zo bedreven zijn als jij. Diverse vakgroepen en overleggen bieden je de kans je kennis bij te houden en te klankborden over vraagstukken.

Via AT Osborne Academy investeren we daarnaast in een uitgebreid trainingsaanbod waaruit je kunt kiezen. AT Osborne kenmerkt zich als een professionele werkomgeving met toegewijde en creatieve doorzetters. Naast harde werkers zijn wij echte teamspelers en vinden we plezier maken net zo belangrijk! We organiseren geregeld teamuitjes, borrels, lezingen en sportactiviteiten.

Event informatie

Bedrijf: AT Osborne

Datum: 19 november 2019

Inschrijven voor: 04 november 2019

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Baarn