Masterclass Duurzaam Ondernemen

Bedrijf
Datum
14 november 2019
Inschrijven voor
13 november 2019
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Locatie
Bunnik
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Hoe kunnen Finance en IT de aanjagers worden van de circulaire economie? Een inspirerend verhaal dat uitnodigt om in actie te komen...

Prins Carlos de Bourbon de Parme is een inspirerende spreker over Duurzaamheid en bedrijfsleven, Circulaire Economie, Leadership en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Hij treedt in de voetsporen van zijn moeder Prinses Irene van Lippe-Biesterfeld die wij in 2006 als spreker op onze MasterClass mochten verwelkomen.

Prins Carlos over Duurzaamheid & Bedrijfsleven

Bezig zijn met duurzaamheid was ooit een luxe, nu is het een absolute noodzaak, meent Zijne Koninklijke Hoogheid prins Carlos de Bourbon de Parme. "Achteroverleunen in een stoel en verkondigen wat er allemaal niet mag en niet kan is voorgoed voorbij. Ik heb zo genoeg van die negatieve benadering. Geef me een oplossing!"

Prins Carlos is gefascineerd door jonge ondernemers die met oplossingen komen voor hedendaagse problemen, zoals de opwarming van de aarde of energieschaarste. "De uitdaging is zo gigantisch en urgent. Als we er niet massaal aan sleutelen lukt het nooit."

Diane Zandee over Sustainability & Sturen op Waarde

“Gepassioneerd transitiemanager”, zo omschrijft duurzame finance professional Diane Zandee zichzelf. Zij zal tijdens deze inspirerende avond vertellen over haar ervaringen in het bedrijfsleven vanuit haar missie om finance en duurzaamheid met elkaar te verbinden. Hierbij leunt zij op de voorbeelden uit haar dagelijkse praktijk - momenteel Manager Group Control ai. bij Royal Schiphol Group - maar ook op haar promotieonderzoek naar besluitvorming in de circulaire economie aan de Erasmus Universiteit.

Bij het bouwen aan nieuwe business modellen als “product-as-a-service” komen bedrijven veel complexe vraagstukken tegen die raken aan risico’s, data, IT-systemen en financiële waardering.

Datum          

Donderdag 14 november van 17:00 - 21:00 uur

Locatie:  

De Landgoederij, Cammingha 30 in Bunnik

"Gelegen op een rustieke, groene locatie aan de rivier de Kromme Rijn, een bijzondere locatie voor onze MasterClass", aldus Improven.

Programma

16:30 uur      Inloop
17:00 uur      Start programma inclusief Walking Dinner
19:30 uur      Afsluiting en dessert

Kosten

Aan deze Masterclass zijn voor genodigden van Improven geen kosten verbonden.

Deze MasterClass is inclusief Walking Dinner. Mocht u bepaalde dieetwensen hebben, kunt u dat aangeven bij de inschrijving.

Dit is Improven!

Improven, een samenvoeging van Improve, Prove en Proven. Onze denkende doeners verbeteren klantprestaties met aantoonbare resultaten en met een bewezen aanpak.   

Event informatie

Bedrijf: Improven

Datum: 14 november 2019

Inschrijven voor: 13 november 2019

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals

Locatie: Bunnik