Agile leadership workshop

Bedrijf
Datum
14 november 2019
Inschrijven voor
01 november 2019
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Locatie
's-Hertogenbosch
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ieder bedrijf kent haar eigen issues gedurende een Agile-implementatie. In de Agile Leadership Workshop zetten deelnemers en experts hun tanden in spelende vraagstukken. De workshop wordt verzorgd door de Agile-experts van Adaptif en is speciaal bedoeld voor (change) managers, projectleiders en directieleden van (middel)grote organisaties.

Vroeg of laat zetten leidinggevenden vraagtekens bij de Agile-transitie die hun bedrijf doormaakt. In het begin vraagt men zich af hoe een Agile-transitie goed opgestart dient te worden, vervolgens ervaart men bij de opschaling doorgroeiproblemen of men blijft in dubio over allerlei dilemma’s. 

De Agile-experts van Adaptif organiseren daarom de Agile Leadership Workshop .Hierin gaat men aan de slag met eigen Agile-vraagstukken. Adaptif geeft zelfs ‘antwoordgarantie’: “Omdat zowel deelnemers als experts uit hun rijke praktijkervaring putten, bouwt iedereen aan resultaatgerichte antwoorden, inzichten en quick wins waar zij direct mee aan de slag kunnen in hun bedrijf,” aldus de organisatie.

Deelnemers aan deze workshop zijn werkzaam als (change) manager, projectleider of directielid bij (middel)grote bedrijven die reeds bekend zijn met het Agile-concept. Er is plek voor 20 deelnemers.

Adaptif, de zusterorganisatie van het change-management bureau BluPoint, laat organisaties succesvoller aansluiten op de omgeving waarin ze opereren. Hun slogan - ‘Creating Responsive Organizations’ - staat voor het vergroten van slagkracht door organisaties te helpen doeltreffend te blijven reageren op de alsmaar veranderende markt. Adaptif gebruikt de Agile-methodiek hierin als uitgangspunt.

Waar en wanneer? Donderdagavond 14 november, 17:30u tot 21:00u, Rijnstraat 495E in ‘s-Hertogenbosch.

Event informatie

Bedrijf: Adaptif

Datum: 14 november 2019

Inschrijven voor: 01 november 2019

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals

Locatie: 's-Hertogenbosch