What's next

Bedrijf
Datum
19 november 2019
Inschrijven voor
19 november 2019
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Soest
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wie herinnert zich de Motorola Razr nog? Het was dé telefoon van 2004, drie jaar vóór de introductie van de iphone. Fast forward 15 jaar: inmiddels behoren smartphones, drones en VR brillen tot de alledaagse realiteit.

2004 Was niet alleen het jaar van de Motorola Razr, maar ook het oprichtingsjaar van Mobilee. In de afgelopen 15 jaar hebben we gezien hoeveel kansen de Digitale Transformatie brengt en hebben we veel organisaties mogen helpen kansen te grijpen. Dat gaan we vieren! Tijdens ‘What’s next’ in het Nationaal Militair Museum in Soest kijken we vooruit naar de volgende 15 jaar: hoe zorg je ervoor dat klanten, burgers en patiënten optimaal bediend worden nu en in de toekomst? Hoe trek en houd je klanten in een wereld van AI, bots en automatisering?

Sprekers

Steven van Belleghem (keynote speaker)
Steven van Belleghem is ondernemer, investeerder en marketing professor aan Vlerick Business School. Zijn expertise ligt op klant focus in een digitale wereld. Van Belleghem is ervan overtuigd dat de traditionele manier van reclame maken niet meer werkt en dat bedrijven meer aandacht moeten besteden aan de hedendaagse consument.

De afgelopen jaren schreef hij 4 bestsellers: ‘The Conversation Manager’ (Meest Innovatieve Marketing Boek 2010), ‘The Conversation Company’, ‘When Digital Becomes Human’ (Beste Marketing boek 2015) en zijn meest recente boek, ‘Customers The Day After Tomorrow’.

Steven stond in september 2018 het voorprogramma van Barack Obama tijdens het Forward Thinking Leadership congres en spreekt hij regelmatig bij bedrijven in meer dan 40 landen zoals Google, Booking.com, Salesforce en Unilever.

Urgert en Van Deudekom
We sluiten af met Urgert en Van Deudekom, bekend van onder andere ‘De Kwis’ met Paul de Leeuw. Rob Urgert is niet alleen cabaretier maar ook gepromoveerd wetenschapper. Joep van Deudekom is, naast ex-gymleraar en ex-jurist, cabaretier bij NUHR.

Met ‘The Manipulation Game’ gaan ze in op de duizenden keuzes die een mens maakt tijdens haar of zijn leven. Zijn deze wel zo zuiver en weloverwogen als we zelf denken?

Extra: Rondleiding in het NMM

Op de plek waar in 1913 de Luchtvaartafdeling van de Koninklijke Landmacht werd opgericht staat nu het Nationaal Militair Museum. In en rondom dit indrukwekkende gebouw heb je de kans om een unieke inkijk te krijgen in de krijgsgeschiedenis van Nederland.

Daarom organiseren we voor de liefhebbers een middagrondleiding in het museum, waarbij je wordt rondgeleid door de speciaal opgeleide gidsen van Mobilee. Aanmelden voor de middagrondleiding kan alvast bij het reserveren van je ticket.

Programma

15.00 - 17.00 Rondleiding Militair Museum (voor de liefhebbers)​

17.00 - 17.30 Magisch verrassende binnenkomst​

17.30 - 19.00 Diner & Openingswoord met ​Joep van Deudekom​

19.00 - 19.10 Mobilee 15 jaar

19.10 - 20.00 Keynote Speaker: Steven van Belleghem ​

20.00 - 20.45 Urgert & Van Deudekom​

20.45 - 21.00 Afsluiting​

21.00 - 22.00 Borrel ​

Locatie

Mobilee’s Jubileumevent What’s Next? vindt plaats in het Militair Museum in Soest, een prachtige buitenlocatie met veel historie. Hier kunnen we even teruggaan in de tijd en een stukje Nederlandse historie bewonderen, terwijl we vooruitkijken naar de grote trends die we de komende jaren kunnen verwachten.

Contact

Vragen over het event? Neem contact op met Cecile Horstra of Marta Laffra via info@mobilee.nl of 030-7670350.

Event informatie

Bedrijf: Mobilee

Datum: 19 november 2019

Inschrijven voor: 19 november 2019

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Soest