Meetup A.I. en Media: 16 oktober

Bedrijf
Datum
16 oktober 2019
Inschrijven voor
16 oktober 2019
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Topic Modeling

Woensdag 16 oktober aanstaande is het weer tijd voor onze Meetup, deze keer is het onderwerp A.I. en Media. We starten met Jurriaan Nagelkerke (Principal Consultant Analytics bij Cmotions) en Margot Rozendaal (Manager Customer Intelligence and Data Competence Center a.i. bij DPG Media). Zij nemen ons mee in de ins en outs van Topic Modeling. Hoe pak je dit aan, welke data gebruik je hiervoor, welke technieken zijn het best toepasbaar en wat zijn de valkuilen? 

Ontwikkelen van digitale diensten bij NOS

Onze tweede spreker is Tom van den Broek, hij is als Head of Product verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de digitale NOS titels zoals NOS.nl, NOS-app, Jeugdjournaal, Nieuwsuur en proposities bij grote evenementen. Tom vertelt over wat hij dagelijks tegenkomt bij het ontwikkelen van digitale diensten bij NOS. Van het dagelijks nieuws tot grote sportevenementen, tot experimenten met bijvoorbeeld Augmented Reality, Google Home en aanbevelingstechnologie.

Locatie & voertaal

Voor de mensen die al eerder bij onze Meetups geweest zijn: we hebben de locatie gewijzigd naar Amsterdam. De meetup zal dit keer plaatsvinden bij True aan de Keienbergweg 100 in Amsterdam. Deze locatie is zowel met de auto als met het OV zeer goed te bereiken. Ook anders dan normaal wordt de Meetup dit keer volledig in het Nederlands gepresenteerd, dit in verband met het onderwerp van de avond.

Agenda

18.00 – 19.00 uur   Ontvangst met een hapje en drankje
19.00 – 19.50 uur   Presentatie van Jurriaan Nagelkerke & Margot Rozendaal over Topic Modeling
20.00 – 20.50 uur   Presentatie van Tom van den Broek over het ontwikkelen van digitale diensten bij NOS
20.50 – 21.30 uur   Afsluitende borrel

We hopen jou te zien op 16 oktober, meld je snel aan via Meetup.com, dan maken we er samen een mooie en vooral interessante avond van.

Event informatie

Bedrijf: Cmotions

Datum: 16 oktober 2019

Inschrijven voor: 16 oktober 2019

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Amsterdam