Audit Business Course

Bedrijf
Datum
13 november 2019
Inschrijven voor
15 september 2019
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Locatie
Nog onbekend
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Haal jouw doel dichterbij door mee te gaan met onze Deloitte Audit Business Course! Schrijf je in en ontdek waar we naartoe gaan.

Er is niets beter voor je persoonlijke ontwikkeling dan het zetten van een stap buiten je comfort zone. Deloitte helpt je hierbij! Tijdens onze Audit Business Course staat jouw persoonlijke ontwikkeling en kennismaking met Deloitte als ook de veelzijdigheid van het Accountancy vak centraal. Tijdens een case bij één van onze grote internationale klanten leer jij jouw kwaliteiten te benutten in een Audit die je van A tot Z meemaakt. Je gaat inhoudelijk aan de slag in een innovatieve setting waarbij je ook op persoonlijk vlak wordt uitgedaagd. Uiteraard wisselen we dit af met de meest leuke informele activiteiten zoals dineren op toplocaties, het ontdekken van de locatie (wordt nog bekend gemaakt), uitgaan in de hotspots en de uitdaging met elkaar aangaan in teams. Zo leer je Deloitte Audit op de best mogelijke manier kennen en ervaar je dat professionaliteit, inhoud en sympathie uitstekend samengaan.

Wanneer

De Audit Business Course vindt plaats van woensdag 13 tot en met zaterdag 16 november 2019.

Aanmelden

Ben jij Masterstudent Accountancy, (Bedrijfs)Economie, International Business of Finance met interesse in Accountancy? Ga jij voor die functie binnen Deloitte Audit en durf jij de uitdaging aan? Schrijf je vóór 15 september in voor de Deloitte Audit Business Course van 13 tot en met 16 november! Wie weet bemachtig je een ticket en voeg jij deze onvergetelijke ervaring toe aan jouw studietijd!

Selectieprocedure

Om kans te maken op een plek als deelnemer aan de Deloitte Audit Business Course vragen wij je jouw gegevens achter te laten via de inschrijfbutton, waarna we je vragen om je CV en een creatieve motivatie. Hierna vindt de CV-selectie plaats. Iedere vrijdag geven wij een reactie op de inschrijvingen. Wanneer jij wordt geselecteerd nodigen wij je uit om een online competentie- en capaciteitentest te maken. Bij een positief resultaat nodigen wij je uit voor één van de kennismakingsdagen op 24, 26 en 27 september 2019. Tijdens deze dag zul je verschillende collega's uit onze dagelijkse praktijk ontmoeten en werk je aan een inhoudelijke en innovatieve casus. Niet geselecteerd, wel positief opgevallen? Ook dan maak je nog steeds een goede kans om een baan bij Deloitte te bemachtigen!

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de Deloitte Audit Business Course? Neem dan contact op met de recruiter:

Ashley Ernst
T. +31650083894
E. aernst@deloitte.nl

Dere van Velzen
T. +31650088531
E. dvanvelzen@deloitte.nl

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 13 november 2019

Inschrijven voor: 15 september 2019

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten

Locatie: Nog onbekend