Rondetafelsessie - Klantgericht communiceren en optimale relaties opbouwen

Bedrijf
Datum
01 oktober 2019
Inschrijven voor
30 september 2019
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Hilversum
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op dinsdag 1 oktober organiseren we samen met House of Engagement, net als wij onderdeel van Broad Horizon, een rondetafelsessie over klantgericht communiceren en het opbouwen van optimale klantrelaties in de finance sector. De rondetafelsessie vindt plaats bij House of Engagement in Hilversum.

Graag nodigen wij je uit om hierbij aanwezig te zijn en samen met ons en andere vakgenoten in gesprek te gaan.

Goed klantcontact is cruciaal voor financiële dienstverleners. Zo geeft 56% van de consumenten aan dat slecht klantcontact een reden is om weg te gaan bij een organisatie. Maar hoe weet je wat er speelt bij de klant? In een wereld waar apps en internet centraal staan en klanten daardoor sociaal en maatschappelijk steeds verder af staan van de traditionele financiële dienstverleners. Hoe kun je door het gebruik van data beter inspelen op de specifieke wensen en eisen van de klant? Hoe passen customer engagement, voldoen aan de wet- en regelgeving en effectief en efficiënt werken samen in één oplossing, waarmee je de eerste stappen naar vergevorderde personalisatie zet? Hoe zorg je ervoor dat klanten jou hun financiële vraagstukken blijven toevertrouwen?

Wij nemen je graag mee in onze visie op het bouwen en doorontwikkelen van klantrelaties, het inzetten van data, het direct omzetten van klantinteracties in concrete acties en het optimaliseren van customer engagement. Daarbij gaan wij graag het gesprek aan met alle aanwezigen. Wat versta jij onder klantgericht communiceren en hoe bouw jij aan de optimale klantrelatie? Hoe kunnen processen geoptimaliseerd worden? Praat mee en meld je nu aan voor deze rondetafelsessie!

Programma

13.30 – 14.00 : Ontvangst
14.00 – 17.00 : Rondetafelsessie
17.00 – 18.30 : Netwerkborrel

Locatie

De rondetafelsessie vindt plaats in het kantoor van House of Engagement aan de Oude Enghweg 4 in Hilversum.

Kom je met de auto? Parkeer dan in de parkeergarage City-Parking Noordse Bosje 19, bij het kantoor zijn de parkeerplaatsen beperkt. Na afloop van de rondetafelsessie ontvang je een uitrijkaart. Bekijk hier de looproute vanaf de parkeergarage.

Kom je met openbaar vervoer? Het kantoor ligt op 10 minuten loopafstand vanaf Station Hilversum. Bekijk hier de looproute vanaf het station.

Event informatie

Bedrijf: Cmotions

Datum: 01 oktober 2019

Inschrijven voor: 30 september 2019

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Hilversum