Amsterdam Career Days

Bedrijf
Datum
02 maart 2020
Inschrijven voor
01 maart 2020
Type event
Workshop
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Van 2 tot en met 6 maart vinden de Amsterdam Career Days plaats. SeederDeBoer is aanwezig op het evenement.

De Amsterdam Career Days (Amsterdamse Carrièrdagen) is een vijfdaags carrière-evenement voor studenten die zich willen oriënteren op hun toekomstige carrière. Hierbij richt dit evenement zich op studenten met een achtergrond in Accounting, Bedrijfskunde, Econometrie, Economie en Finance.

Tijdens het event worden verschillende bedrijfspresentaties, bedrijfscasussen, trainingen en workshops verzorgd, ook kunnen de studenten in contact komen met bedrijven tijdens diverse informele diner, en lunches. De Amsterdam Career Days wordt mogelijk gemaakt door faculteitsverenigingen Aureus (Vrije Universiteit Amsterdam) en Sefa (Universiteit van Amsterdam).

Over SeederDeBoer

SeederDeBoer is een middelgroot Nederlands organisatieadviesbureau dat mensen en organisaties helpt om te groeien. “Dit doen we door strategische veranderingen te implementeren, complexe projecten & programma’s te managen, of door te zorgen dat de digitale ambities van onze klanten worden gerealiseerd.” SeederDeBoer is vooral actief in de financiële sector, de publieke sector, in de zorg en bij woningcorporaties. 

Inschrijven voor de Amsterdamse Carrière Dagen? Zie hier voor meer info.

Event informatie

Bedrijf: SeederDeBoer

Datum: 02 maart 2020

Inschrijven voor: 01 maart 2020

Type event: Workshop

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam