Carrièredag Universiteit Utrecht

Bedrijf
Datum
06 februari 2020
Inschrijven voor
05 februari 2020
Type event
Workshop
Doelgroep
Studenten
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op 6 februari 2019 is SeederDeBoer aanwezig op de Carrièredag Universiteit Utrecht.

De Carrièredag is speciaal georganiseerd voor alle studenten, jonge alumni en PhD's van de Universiteit Utrecht, ongeacht opleiding of studiefase. Op dit evenement kunnen zij organisaties ontmoeten om mogelijkheden zoals bijbanen, stages, traineeships en startersbanen te ontdekken.

Op het evenement zijn meer dan 70 verschillende (non)-profit organisaties aanwezig. Zij verzorgen ’s ochtends workshops, individuele gesprekken en recruitmentlunches. ’s Middags kunnen de studenten rondlopen op de bedrijvenmarkt en aansluitend genieten van een hapje en een drankje tijdens de netwerkborrel. Verder zijn er inspirerende sprekers, worden CV-checks verzorgd en is er de mogelijkheid om een professionele LinkedIn foto te laten maken.

Over SeederDeBoer

SeederDeBoer is een middelgroot Nederlands organisatieadviesbureau dat mensen en organisaties helpt om te groeien. “Dit doen we door strategische veranderingen te implementeren, complexe projecten & programma’s te managen, of door te zorgen dat de digitale ambities van onze klanten worden gerealiseerd.” SeederDeBoer is vooral actief in de financiële sector, de publieke sector, in de zorg en bij woningcorporaties. 

Inschrijven voor de Carrièredag Universiteit Utrecht? Zie hier voor meer info.

Event informatie

Bedrijf: SeederDeBoer

Datum: 06 februari 2020

Inschrijven voor: 05 februari 2020

Type event: Workshop

Doelgroep: Studenten

Locatie: Utrecht