Recruitment Days Groningen

Bedrijf
Datum
10 december 2019
Inschrijven voor
09 december 2019
Type event
Workshop
Doelgroep
Studenten
Locatie
Groningen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Van 9 tot en met 11 december vinden de Recruitment Days Groningen plaats. Adviesbureau SeederDeBoer is aanwezig tijdens het event.

De Recruitment Days Groningen is een van de grootste recruitmentevenementen in Nederland. Dit jaar vindt het evenement plaats van 9 tot en met 11 december. Tijdens dit evenement kunnen studenten in contact komen met meer dan 40 toonaangevende bedrijven uit verschillende sectoren. “De Recruitment Days zijn de perfecte manier om een baan, een stageplaats te vinden of je gewoon te oriënteren op de arbeidsmarkt. Daarom is dit evenement geschikt voor zowel master- als bachelorstudenten.”

Over SeederDeBoer

SeederDeBoer is een middelgroot Nederlands organisatieadviesbureau dat mensen en organisaties helpt om te groeien. “Dit doen we door strategische veranderingen te implementeren, complexe projecten & programma’s te managen, of door te zorgen dat de digitale ambities van onze klanten worden gerealiseerd.” SeederDeBoer is vooral actief in de financiële sector, de publieke sector, in de zorg en bij woningcorporaties. 

Inschrijven voor de Recruitment Days Groningen? Zie hier voor meer info.

Event informatie

Bedrijf: SeederDeBoer

Datum: 10 december 2019

Inschrijven voor: 09 december 2019

Type event: Workshop

Doelgroep: Studenten

Locatie: Groningen