Career Event Nijmegen

Bedrijf
Datum
19 november 2019
Inschrijven voor
18 november 2019
Type event
Workshop
Doelgroep
Studenten
Locatie
Nijmegen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op dinsdag 19 en woensdag 20 november is SeederDeBoer aanwezig op het Career Event Nijmegen.

Het Nijmegen Career Event, kortweg NCE, is een jaarlijks evenement met het doel studenten en bedrijven met elkaar te verbinden. Verschillende bedrijven laten op dit evenement door middel van presentaties en workshops zien hoe de studenten hun kennis met betrekking tot de bedrijfskunde en de economie in de praktijk kunnen gaan toepassen.

Voor studenten die de oriëntatiefase al voorbij zijn, biedt het Nijmegen Career Event de mogelijkheid om studenten en bedrijven kennis met elkaar te laten maken door onder andere individuele gesprekken te faciliteren. Hier kunnen zowel de student als de organisatie zien of ze goed bij elkaar passen voor bijvoorbeeld een stage, startersfunctie of Traineeship. Het Nijmegen Career Event is het resultaat van een bundeling van krachten tussen Studievereniging Synergy en de ESV die samen de studies bedrijfskunde, (bedrijfs)economie, recht en management en international business administration vertegenwoordigen.

Over SeederDeBoer

SeederDeBoer is een middelgroot Nederlands organisatieadviesbureau dat mensen en organisaties helpt om te groeien. “Dit doen we door strategische veranderingen te implementeren, complexe projecten & programma’s te managen, of door te zorgen dat de digitale ambities van onze klanten worden gerealiseerd.” SeederDeBoer is vooral actief in de financiële sector, de publieke sector, in de zorg en bij woningcorporaties. 

Inschrijven voor het Career Event Nijmagen? Zie hier voor meer info.

Event informatie

Bedrijf: SeederDeBoer

Datum: 19 november 2019

Inschrijven voor: 18 november 2019

Type event: Workshop

Doelgroep: Studenten

Locatie: Nijmegen