Beroependagen FSA Amsterdam

Bedrijf
Datum
01 oktober 2019
Inschrijven voor
30 september 2019
Type event
Workshop
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op dinsdag 1 oktober en woensdag 2 oktober is SeederDeBoer aanwezig op de Beroependagen van FSA Amsterdam.

De Beroependagen is een jaarlijks carrière-evenement, georganiseerd voor studenten met een interesse in finance, economie, bedrijfskunde of een kwantitatief vakgebied, zoals econometrie. De Beroependagen vindt dit jaar op 1 oktober plaats in Amsterdam en wordt gehost door twee studieverenigingen: de Financial Study association Amsterdam (FSA) en de Association of Students Actuarial Sciences, Econometrics & Operational Research (VSAE).

Uiteenlopende (advies)bedrijven zullen workshops en presentaties geven, daarnaast zijn ook individuele meetings met bedrijven mogelijk of worden er bedrijfslunches en diners verzorgd. Ook SeederDeBoer is dit jaar van de partij. Het adviesbureau zal op 2 oktober een case behandelen, “die vergelijkbaar is met vragen die we in de praktijk vaak van onze klanten krijgen.” Hierdoor kunnen studenten kennismaken met het soort vraagstukken waar consultants mee te maken krijgen.

Over SeederDeBoer

SeederDeBoer is een middelgroot Nederlands organisatieadviesbureau dat mensen en organisaties helpt om te groeien. “Dit doen we door strategische veranderingen te implementeren, complexe projecten & programma’s te managen, of door te zorgen dat de digitale ambities van onze klanten worden gerealiseerd.” SeederDeBoer is vooral actief in de financiële sector, de publieke sector, in de zorg en bij woningcorporaties. 

Inschrijven voor de Beroependagen? Zie hier voor meer info.

Event informatie

Bedrijf: SeederDeBoer

Datum: 01 oktober 2019

Inschrijven voor: 30 september 2019

Type event: Workshop

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam