Inspiratie Event voor Digitale en Slimme Processen

Bedrijf
Datum
04 juli 2019
Inschrijven voor
04 juli 2019
Type event
Seminar
Doelgroep
Business, proces of informatie analist
Locatie
Langbroek
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij een business, proces of informatie analist? Kom dan op donderdagmiddag 4 juli naar het  ‘Novius Inspiratie Event voor Digitale en Slimme Processen’!

“Technologische ontwikkelingen zijn in volle gang en worden ingezet om processen digitaler en slimmer te maken. Denk aan Process automation (STP), Artificial Intelligence, Robotization, Dynamic case management en Blockchain. Toch blijft het vaak bij pilots en kleinschalige implementaties”
 
“Veel bedrijven willen profiteren van het digitaliseren en het slimmer maken van hun processen. Meer klantwaarde, efficiënter werken en een hogere mate van ‘In control’ zijn de belangrijkste drijfveren.”

“Hoe pak je zo’n verandering nu succesvol aan? Hoe zorg je dat deze technologie zoveel mogelijk waarde creëert voor de business. Welke toegevoegde waarde kun jij als business, proces of informatieanalist inbrengen?”

 Programma:

  • Welkom en kennismaking
  • Presentatie aanpak digitale en slimme processen
  • Samen in gesprek
  • Case
  • Mini-cursus gelijk krijgen
  • Borrel

Tijdens het Novius Inspiratie Event kun je je vragen en ervaringen over het digitaler en slimmer maken van processen met elkaar delen. Hoe pak jij dat aan en wat kun je leren van de ander? Maak deze middag kennis met vakgenoten uit andere bedrijven. Leer als ‘kers op de taart’ ook nog de manier om niet alleen gelijk te hebben maar ook gelijk te krijgen!

Deelname is kosteloos. Aanmelden? Reserveer donderdag 4 juli 2019 van 13:00 – 17:00 in je agenda, klik op onderstaande button en vul het aanmeldformulier in! Dit event wordt gehouden op ons kantoor op landgoed Hindersteyn, Langbroekerdijk A 121B in Langbroek.

Event informatie

Bedrijf: Adviesgroep Novius - a company of RoyalHaskoningDHV

Datum: 04 juli 2019

Inschrijven voor: 04 juli 2019

Type event: Seminar

Doelgroep: Business, proces of informatie analist

Locatie: Langbroek