Plons sessie | Onderwijs

Bedrijf
Datum
11 juli 2019
Inschrijven voor
01 juli 2019
Type event
Workshop
Doelgroep
Managers in het onderwijs
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Met een frisse blik kijken naar je IT-omgeving?

Onderwijsinstellingen bereiden zich voor op de digitale toekomst, meestal vanuit een rijk verleden. Voor iedereen is dit een zoektocht over hoe dit vorm te geven, en verbinding te maken tussen de organisatie, mensen, processen en techniek.

Zo ook bij mboRijnland, waar er na de fusie van ROC Leiden en ID College naar mboRijnland (17.500 studenten, 1.700 medewerkers, 10 locaties) ook de ict samengevoegd moest worden. mboRijnland heeft hierbij gekozen voor het vanaf scratch opbouwen van een nieuwe ict-omgeving en een migratieproject waarvan het zwaartepunt in de kerstvakantie lag en studenten een belangrijke rol speelde in de ondersteuning.

In het project kwamen alle aspecten van de ict-omgeving en een grote onderwijsorganisatie terug. Tijdens de Plons sessie gaan we aan de hand van de ervaringen van mboRijnland met elkaar in gesprek. Aad Pereboom (directeur Shared Service Centrum) neemt ons mee in de casus, thema’s en lessons learned.

Voorbeelden van thema’s zijn:

  • Hoe organiseer je dit soort projecten (binnen het onderwijs)?
  • Hoe leid je onvoorziene veranderingen in goede banen?
  • Op welke manier betrek je het onderwijs?

Programma

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 11 juli, inloop vanaf 15.00 uur. Om 15.30 start het programma en rond de klok van 18.00 uur het diner.

De bijeenkomst vindt plaats in Creative Valley, Orteliuslaan 1 in Utrecht.

Aanmelden

Deze Plons sessie is speciaal voor bestuurders, directies en IT-, innovatie- en informatie managers uit het mbo- en hoger onderwijs en sectororganisaties. Naast het inhoudelijke programma is er ruimte om met elkaar kennis te maken.

Wij zouden het leuk vinden jou ook te verwelkomen op deze onderwijs Plons. Ben jij of een collega geïnteresseerd? Dan horen we dat natuurlijk graag, via de aanmelden knop kan je je aanmelden, waarna wij contact met opnemen.

We zien uit naar je komst!

Event informatie

Bedrijf: Wielinq

Datum: 11 juli 2019

Inschrijven voor: 01 juli 2019

Type event: Workshop

Doelgroep: Managers in het onderwijs

Locatie: Utrecht