Supply Value Summer X-perience 10, 11 & 12 juli

Bedrijf
Datum
10 juli 2019
Inschrijven voor
09 juli 2019
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Arnhem
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Twijfel je of consultancy iets voor jou is? Kom erachter in onze Summer X-perience op 10, 11 en 12 juli!

Onze summer course geeft je de mogelijkheid om in een driedaags programma kennis te maken met het consultancyvak. Daarnaast vertellen wij wie we zijn, wat we doen en welke interessante traineeships wij jou te bieden hebben. Ook geven wij diverse interessante trainingen en zal je worden uitgedaagd om aan de hand van onze tools praktijkgerichte casussen op te lossen. Tevens krijg je een kijkje achter de schermen bij een van onze klanten en ga je speeddaten met onze consultants. Uiteraard wordt elke dag de lunch verzorgd en sluiten wij de summer course af met een borrel op ons kantoor.

Wie zijn wij?

Supply Value is een adviesbureau op het gebied van Inkoop, Supply Chain- en Informatie Management. Wij helpen leiders slimmer samenwerken waardoor zij duurzame waarde creëren. Dit doen wij door het leveren van onafhankelijk advies met gedreven mensen en de beste middelen. Supply Value gelooft dat resultaten die door een individu onhaalbaar zijn, overtroffen worden als je samenwerkt. Ieder vanuit zijn eigen kracht, gefocust op een gemeenschappelijk doel. Onze medewerkers en partners zijn de basis voor ons succes, als zij groeien groeit Supply Value als onderneming.

Ondernemerschap

Bij Supply Value staat ondernemerschap centraal. Elke vrijdag komen alle consultants naar ons kantoor en werken wij aan de verdere ontwikkeling van Supply Value. Je hebt overleg met jouw business unit over bijvoorbeeld proposities en de voorgang van ieders opdrachten.

Daarnaast denk en bouw je mee aan de strategie van zowel jouw business unit als Supply Value breed. Ook is er de ruimte om intern bijdrage te leveren aan bijvoorbeeld marketing, sollicitatieprocedures, onderzoek en sales.

Opdrachten

Wij voeren opdrachten uit bij de top 500 orgranisaties in Nederland in zowel de publieke als private sector. Deze opdrachten kunnen zowel individueel als in teamverband zijn. Hierbij kun je denken aan:

Het uitvoeren van een inkoopanalyse, het opstellen van inkoopbeleid, het begeleiden van de implementatie van nieuwe systemen, het leiden van een besparingsoperatie, het optimaliseren van processen of het maken van een make-or-buy analyse.

Duur: 20-25 uur
Locatie: Hoofdkantoor Arnhem
Tijd: van 9-17 uur

Schrijf je snel in!

Event informatie

Bedrijf: Supply Value

Datum: 10 juli 2019

Inschrijven voor: 09 juli 2019

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Arnhem