Development Program R(x) Risk Inhousedag

Bedrijf
Datum
27 mei 2019
Inschrijven voor
23 mei 2019
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Show us your Risk Advisory skills!

De Deloitte R(x) Inhousedag staat in het teken van het liften van je carrière. Hoe ontwikkel jij je van een goede student tot professional aan de top? Tijdens de Deloitte R(x) Inhousedag adviseer jij als risk-consultant een Nederlandse (financiële of corporate) onderneming tijdens een real life case. Breng de risico’s op het gebied van projectmanagement, cyber, IT en/of data in kaart, schrijf een strategisch plan waarbij personeel, processen en systemen een rol spelen en presenteer je advies aan de CEO en zijn board. Lukt het jou om de koppeling te maken tussen de bedrijfsvoering en risk?

Verder krijg je op deze dag een mooie kans om de (werk)cultuur te proeven binnen een Deloitte-kantoor, je eventuele toekomstige collega’s te leren en ze het hemd van het lijf te vragen. Kortom, ga de uitdaging aan!

Development Program R(x)

Om aan de hogere verwachtingen van onze klanten te kunnen voldoen en om onze werknemers de kans te geven zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen, hebben we binnen Operational Risk het Development Program R(x). Wanneer je als consultant start binnen dit programma, werk je over een periode van twee jaar mee aan projecten binnen Operational Risk vanuit een van de verschillende teams:

  1. IT Risk
  2. Internal Control Advisory/ Internal Audit
  3. Operational Risk and Transformation

Het Development Program R(x) geeft jou de mogelijkheid om jouw voorkeur en werkgebied, binnen verschillende teams, te ontdekken. Door middel van onder andere peer group sessies en trainingen kan jij je ontwikkelen tot een allround consultant. Ook betreft onderwijs biedt het programma mogelijkheden, zoals een post-master op de door Deloitte gefaciliteerde vervolgopleidingen (RE, RA, RO). Daarnaast is er natuurlijk ook aandacht voor het ontwikkelen van je netwerk en social events. Het Development Program R(x) ambieert dat jij na twee jaar als senior consultant aan de slag kan bij het team dat bij jou past!

Wie kan zich aanmelden?

Ben je WO-student in de laatste fase van je bachelor en/of master Economie, Bedrijfskunde, Finance, IT, Bestuurskunde, Organisatiewetenschappen of andere studie met financiële affiniteit? En wil je je ervaren hoe het is om aan de top te werken? Laat dan deze unieke kans niet aan je voorbij gaan en meld je uiterlijk 23 mei aan voor de R(x) Inhousedag.

De R(x) Inhousedag vindt plaats op 27 mei 2019 in Rotterdam en zal om 12:00 starten met een lunch. Het verdere programma volgt. Wij zullen rond 17:30 uur afsluiten met een borrel. 

Meer informatie? Neem contact op met Babette van Oostenrijk (T: 06-20675190 M: bvanoostenrijk@deloitte.nl)

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 27 mei 2019

Inschrijven voor: 23 mei 2019

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam