Meet & Greet Novius

Bedrijf
Datum
11 juni 2019
Inschrijven voor
10 juni 2019
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Geïnteresseerden
Locatie
Langbroek
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op dinsdagavond 11 juni organiseren wij de Meet & Greet met Novius. Dit is een spectaculaire avond waarbij je, aan de hand van de Battle of Disruption, onze dienstverlening en cultuur leert kennen. Durf jij de strijd aan te gaan en vind je het leuk om Novius als potentiële werkgever beter te leren kennen, meld je dan aan!

Ontdek de digitale wereld met de Battle of DisruptionOntdek de digitale wereld met de Battle of Disruption

Om 17.00 uur starten we de avond met een hapje eten en een drankje. We maken informeel kennis en na een korte introductie over Novius, beginnen we met de game. In teams verzamel je zoveel mogelijk bitcoins door het interpreteren van commerciële filmpjes en binnenvliegende tweets. Je lost trend-puzzels op en transformeert je team naar een nieuw business model. Uiterlijk om 21.00 uur bekronen we het winnende team en sluiten we de avond af.

Na deze avond heb je een goede indruk van Novius. Zowel van onze dienstverlening als van Novius als potentiele werkgever. Daarnaast hebben wij jou beter leren kennen en zullen we na deze avond kijken of we je uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.

Heb jij al wat werkervaring en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Schrijf je dan nu in met je CV en een korte motivatiebrief voor deze unieke avond. Wij laten zo spoedig mogelijk weten of je bent geselecteerd.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Rianne Meenks via office@novius.nl of op telefoonnummer 0343-760076.

Event informatie

Bedrijf: Adviesgroep Novius - a company of RoyalHaskoningDHV

Datum: 11 juni 2019

Inschrijven voor: 10 juni 2019

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Geïnteresseerden

Locatie: Langbroek